Isnin, 22 Oktober 2018

LIHAT SEKALI LAGI






SILA LIHAT

SEKALI LAGI
ada kesah dibelakang kesah





4 ulasan:

Awanama berkata...

tu semua suku sakat pek moh. kat sarawak dia paling power. madey pun tak boleh buat apa2 dgn pek moh tu. tu tuhan org sarawak tuu. lu jgn buat2 tak tahu pulak. ye laa.. lu asyik sibuk dgn lubang puki saifool jer. apa kes lu ulang tayang video clip ni bhai? bang non ke yg main peranan kat belakang tabir? share2 la dgn kitorang, kita wajib tibai bang non. dia nak rampas takhta dari madey.

panglimo potaseh berkata...

Gwa dah penat dgn crita2 cam ni ..stori ..stori ..end of the day tinggal stori. Buat undang2 spt era gemilang Islam dulu ..guling ..siasat ..hokoom bunuh ..mayat dibakar ..abu mayat dibuang ke laut. Lps tu carik semua yg kongsi makan rasuah ..spt bini, anak, sedara, rakan ..bunuh, bakar ..abunye buang ke laut. Mcm gwa ckp jika ditanam ..pelahap ini akan kompol orang dlm kubor dan cari kita. Pernah berlaku dlm filem P.Ramlee dan Mamat Khalid.

V aka Defender of the Faith berkata...

Ada cerita di sebalik cerita di sebalik cerita..... cuma bila lar aku punya turn nak bercerita....... Dah dengar cerita Soi Lek pun masih nak make hamun lagi.....Hukum agama yang paling basic pun dah terlupa semua.....

Awanama berkata...

Ni namanya gila talaq! Hahhaha