Rabu, 7 Ogos 2019

HARI HARI AKHIR SAEKOR BADAK









HARI HARI AKHIR

SAEKOR BADAK
------

6 ulasan:

Awanama berkata...

Hari hari terakhir saekor Biul

panglimo potaseh berkata...

Nak tanye ..katakan lah Puan Seri Hajjah Rosmah Puti Rheno ini benar2 bersalah ..kat zoo mana kita nak hantar dia?

Awanama berkata...

Cash is king! Bermaksud ra'ayat adalah raja kata najib the optimus crime woiii.hoii.hoii semua. Woiiii.dengar tak? Kahkahkahkah

Woiii semua dengar tak. Aku nk carik.. maki cikgu inggeris aku masa sekulah.dia ajar salah selama ni.
Cipaii tul.kahkahkah

Awanama berkata...

semua tau najib curi, semua tau rosmah slim kemut, semua tau najib kena pau, x payah ulang ulang psy ganam style, sekarang apa jadi, kes jalan, wayang jalan, ekonomi ? hidup rakyat ada jadi baik ? atau semakin teruk? munke yang ada haprak, putih jadi hitam, cakap dulu rasuah, sekarang semua suci murni? apa beza ? masih main sentiment kaum, masih berpolitik agama, melayu marah, melayu rasuah, melayu islang terbaik, kah kah kah, cermin lah diri, paling melayu sukang rasuah, semua nak free, kerja sikit duit nak banyak, dulu,kini Dan selamanya, otak dah begitu sejak awal zaman, rujuk sejarah melayu, sejarah bukti tiada perubahan otak bonsai, tok Arab jubah tipu, mudah ikut melayu jadi Arab, kah kah kah, kalau melayu mula berfikir rasional, che det pun susah, siapa jadi piem tak Kira lah, bila bagi peluang, semua ambik peluang sapu kah kah kah

Awanama berkata...

Cash is king, menurut pokjip kononnya king itu maksudnya rakyat.Agaknya dia rela masuk tg.rambutan dari masok sg.buluh

Awanama berkata...

Tt,

Optimus prime kata "Cash is king" maksudnya rakyat itu king.. Engko ckp omputih mesti power... Bukankan cash itu segala-galanya maksud dia...