Isnin, 23 Disember 2013

AMBANG 2014 - DATARAN MERDEKAFLASH MOB
BERTUJUAN MENJEMPUT
LKE DEMO AMBANG TAHUAN BARU 
 
 TUJUAN FLAS MOB IALAH 31 DISEMBER

Bagaimanapun, objektif kami 'flash mob' telah kami capai," kata Azan Safar, jurucakap kumpulan penunjuk perasaaan 

Akhirnya, kumpulan penunjuk perasaan yang dikenali dengan Gerakan Turun Kos Sara Hidup (TURUN) itu terpaksa meneruskan demontrasi di tepi jalan sekitar kawasan luar Mid Valley, katanya.

Tambahnya, 'flash mob' itu juga bagi memberi publisiti mengenai perhimpunan lebih besar pada malam 31 Disember di Dataran Merdeka.
"Ini (perhimpunan) adalah untuk menunjukkan kepada kerajaan bahawa 2014 adalah tahun yang buruk untuk rakyat. Pergerakan ini tidak akan berakhir pada 31 Dis. Ia (bantahan) akan diteruskan sehingga kerajaan mendengar suara kami.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... SEKARANG JELAS.... kah kah kah..

kah kah kah...FLASH MOM KELMARIN NAK AJAK TURUN DEMO.... kah kah kah..

kah kah kah...TAHNIAH ANAK MUDA...kah kah kah...

kah kah kah...SYABAS ANAK MUDA.... kah kah kah


---------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Fuck la hishamuddin. Klu benci sgt dgn kerajaan nape tak hijrah je trus london masa kau gi hari tu. Fuck u cibai pukimak. Harap kau kn humban masuk jel nanti.

Awanama berkata...

Sapa yg benci kerajaan? Kerajaan dgn parti pemerintah pun tak tahu nak dibezakan. Patutlah keturunan yg bahasanya diajar oleh emak bapaknya begitu, akal pun tak siuman.
Yg dibenci adalah kenaikan harga barang, bodoh sangat ke nak faham?

DIDI KOTA BELUD berkata...

628 tu kurang kasih sayang tu.......kalau PR perintah....mungkin dia mati berdiri......yolah...kasih sayang nego tipis.....hahahahhaha....whatsapplah kalau berani....heheheheh