Isnin, 23 Disember 2013

MINTA BANTUAN PEMBACA





PENGUMUMAN
para pembaca yang ada maklumat
sila beri pencerahan
ANAK DATUK MANA NI?

Anak 'Datuk' mengaku tidak bersalah palsukan dokumen berjumlah RM228,700

KUALA LUMPUR: Anak lelaki kepada ahli politik bergelar datuk didakwa di Mahkamah Sesyen di sini, hari ini, atas lapan tuduhan memalsukan dokumen membabitkan RM228,700, tiga tahun lalu. 

Tertuduh, Hamdy Mohd Nakhaie, 34, yang juga Pengurus Jualan Syarikat Government Integrated Network, mengaku tidak bersalah dan minta dibicarakan sebaik tuduhan dibacakan di depan Hakim Ahmad Zamzani Mohd Zain, sebentar tadi. 


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit..ADA 768,470 ORANG BERGELAR DATUK... kah kah kah..

kah kah kah..NI ANAK  KEPALA DATUK MANA?.... kah kah kah..

kah kah kah..ANAK KEPAPA DATUK KETUANAN MELAYU KE?... kah kah kah..

kkah kah kah... KALAU KETUANAN MELAYU..INI PEKARA BIASA...kah kah kah

kah kah kah...TAK MEMERANJATKAN.... kah kah kah..

kah kah kah... KITA TERPERNJAT JIKA ANAK DATUK INI JUJUR ..kah kah kah..

kah kah kah.... BAIK DAN BERSOPAN... kah kah kah..

kah kah kah..TIDAK MEROGOL  DAN TIDAK  BUNUH ORANG...kah kah kah

-----------

11 ulasan:

Awanama berkata...

Kalau dari pkr atau dap. mmg sebut nama bapal bini atuk anak semua...

febhi berkata...

Government intergrated network ni nama pendek GITN... Syarikt kroni ni... Kahkahkah dah la dapat kerja senang.. Menipu plak tuuu.. Apa punya turrrrr

Awanama berkata...

Anak nakhaie Ahmad kot?

Awanama berkata...

Kalau tt nak tau..bapak dia ni dato nikah kawen..dato yg jadi pedagang agama..jual agama hidup senang broo..setahu aku la..dato nakhaie ni sekoq ja..org baling..brkas org kuat pas..dok dlm pas xbrpa laku nk jual agama..join umno..kalau salah.tlg jolokkan

Awanama berkata...

rasa2 cam kenal je!!!

Unknown berkata...

Astagfirullahal Azeem... malunya si ayah!
Bala ustaz sila tarbiyyah dan selamatkan dia, wang boleh cari!

Awanama berkata...

Anak Nakhaie Ahmad, kata MKini.
http://m.malaysiakini.com/news/250068

Awanama berkata...

Memang kompom la ni anak nakhaie ahmad ...

Awanama berkata...

Kalu betul anak Nakhaie, eloklah tu.Di dunia pun Tuhan dah tunjuk keburukaan dia sekeluarga akibat mencerca pada orang yang nakkan islam,tetapi dia sanggup jadi barua umno demi kehidupan dunia yang tak seberapa.Padan muka kau..kah...kah..kah..

Awanama berkata...

aku satu skolah ngan dia ni dulu.. dari zaman skolah dia mmg suka pow budak laen.. rupanya sampai da tua pun nak pow supplier lagi..
bawak2 ler tobat..

Awanama berkata...

aku satu skolah ngan dia ni dulu.. dari zaman skolah dia mmg suka pow budak laen.. rupanya sampai da tua pun nak pow supplier lagi..
bawak2 ler tobat..