Selasa, 5 Ogos 2014

JANGAN CAKAP BERDEKAH DEKAH



KOMENTAR

tak perlu cakap banyak

mulakan dengan perbuatan

tak makan di mek dogal

tak makan bangkai ayam

di kentuki fried fak

tak perlu takbir takbir

tak perlu berbih mulut

lakukan ini dulu
KUALA LUMPUR 4 Ogos - Usaha memboikot produk keluaran syarikat-syarikat penyokong kekejaman rejim Zionis terutama Amerika Syarikat (AS) mendapat sokongan kuat daripada pihak pertubuhan bukan kerajaan (NGO). 
KUALA LUMPUR 4 Ogos - Umat Islam di negara ini wajar memboikot produk keluaran Israel berikutan tindakan ganas rejim Zionis terhadap penduduk Palestin di Gaza, seperti yang disarankan oleh beberapa pertubuhan...



CAKAP BERDEKAH DEKAH
kah kah kah
kah kah 
kah



--------

11 ulasan:

Awanama berkata...

U are right bro TT.

Same as me.."Mcd jual ayam"

While Melayu..'Only hangat-hangat Tahi Ayam'

Tok Guru hangat-hangat Tahi Ayam 'Najib ngok'..kah kah kah

'Beruk Ketawa'.

Canker berkata...

TT.. itu gambar lama lah.. tahun lepas jadi isu n pernah dijawab oleh UAI org lain bg kat anak.. kalau nak guna gambar lama aku pon br 2 thn boikot McD.. carilah hak 3 thn lepas ada jer gambar aku celebrate bday anak dlm McD..

Awanama berkata...

TALK IS CHEAP mah.....

TALK TALK lah baru boleh dapat duit mah....

macam mana mampu makan Mc Dugal kalau tak TALK TALK apa..????

Tanpa Tiub berkata...

hang poyo la TT....hang pun sama cakap berdekah2,semua orang salah, Azmin salah, khalid salah...sapa yang betoi? hang saja la jadi MB. dulu masa Zaid ibrahim masuk,bukan main hang tulis artikel cakap dia ni adil la,bagus la apa..last2 keluaq PKR gak.hang pun mangkok jugak,pelingkop melayu

Awanama berkata...

kih kih kih...

Releks aa bro...

Gambaq zaman purba hang masih simpanan naa?

By the way...

Chek terskiping london sat...

Mana ada orang Malayu cakap berdekah-dekah...

Ketawa berdekih-dekih macam kat ataih ni ada la!

Awanama berkata...

lol TT..ini gambar dia makan kat Zambia la.. bukan Mahkota Parade..

Awanama berkata...

Sebenarnya tukar tiub yg paling dajjal skali..suka mempelaga kawan @ lawan
Kah..kah..koh..koboi

Awanama berkata...

Elok la ustz ni drpd tt yg mmg jelas xde mende.. So long loser.

Putra IJ80 berkata...

x kira lah pic. 2-3 tahun dulu..prinsip nya itu product ciptaan Yahudi...Yahudi bukan 2-3 tahun dulu ujud kan?

Pekerja McDonald's berkata...

TT,

Gilakah kamu?

Aku kerja kat McDonald's lah. Kalau tak ada McDonald's aku dan ramai lagi tak ada kerja. Buat apa nak boikot tolong Palestin? Rakyat Malaysia lebih penting daripada Palestin.

nasaei berkata...

kakahahahahak

byk btui syaitan keluaq.
fitnah memanjang...

grow up man. carik ilmu yg menafaat kat akhirat lebih sikit.