Selasa, 5 Ogos 2014

SAEKOR DITAKTOR BERNAMA KHALID







DITAKTOR KHALID
Tengok, mana MB Khalid ini nak hirau sama PKR, iaitu parti nya sendiri. MB Khalid sudah jadi ditaktor. Satu lagi ditaktor yang menakutkan ialah "speaker Parliament.". 

Mengikut tulisan Maria Chin Abdullah yang bertajuk "Time for Parliament Reform ", di Malaysiakini pada 23 Julai 2014, speaker Parliament berlagak mengikut selera sendiri, tak ada "check and balance " terhadap speaker ini. Speaker ini selalu berat sebelah terhadap Umngok. 

Maria Chin cadang bahawa kuasa speaker Parliament patut ada "check and balance " yang tertulis di bawah perenggan " Reform of speaker’s power". MB ditaktor, speaker diktator, PM Mamakthir ditaktor. Banyak lagi ditaktor. on MUSTAHIL ADA KES RASUAH KHALID
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:08 PM



--------

10 ulasan:

Awanama berkata...

Bodoh punya tt.Elok2 ko org lantik dia kemudian ko org arah dia letak jwtn.Ini adalah arahan ditaktor.Bukan kalid yg ditaktor.Tanda PKR nak melingkop. Dah dekat dah....

Awanama berkata...

Tt..apa komen ko. Party pujaan ko sdg telanjang menelanjangi antara satu sama lain. Nmpak nya pkr dah nak melingkop ni.

Awanama berkata...

Seakeor tt yg hina, kaki bodek Anwar

Awanama berkata...

Bukan TT yang bodoh.kau tu yang bodoh.Kita nak terajang Khalid sebab kiat dah tau ada pihak yang dah perangkap Khalid menggunakan hutangnya sebagai umpan.Ingat.kau tu yang bodoh.dah tentu kau jenis UMGOK

Awanama berkata...

Sekarang baru kau sedar yang khalid ni mangkok hayun taik kucing.Dah rembat duit juta-juta tak mau turun dari kerusi MB.TT dulu sokong khalid,skrg baru sedar khalid diktator dah kencing semua orang.Baguslah bagi pengajaran untuk semua,yang khalid memang diktator mengalahkan Robert Mugabe, kawan Madet dan Brahim ali mugabe dari republik Zimbabwe.kah..kah..kah..

Awanama berkata...

apakah pada pandangan TT pentadbiran UMNo selama lebih 50 tahun tu lebih baik daripada pentadbiran TSKI ? butakah mata hati (selain buta mata hati terhadap hukum Allah)melihat kenyataan didepan mata ? semua orang tahu TT adalah pejuang NAsionalis dari tahun 1967 dulu lagi tetapi apakah masih tak nampak kebenaran didepan mata? atau pun apakah TT adalah sebahgian daripada agen umno yang ingin meruntuhkan kedudukan Pakatan Rakyat di Selangor ? sebab kalau TT berasa dah bijak sangat tak kan tak nampak agenda UMNO tersembunyi untuk meruntuhkan Pakatan Rakyat di Selangor dan lain-lain Negeri yang di tadbir oleh Pakatan Rakyat ? tak kan tak nampak semua keuntungan akan berbalik kepada umno bila kedudukan Pakatan Rakyat tdak lagi kukuh di Selangor ? Tapi mungkin juga TT tak menghargai dan menyayangi Selangor sebab TT orang Negeri Sembilan kan ? selalunya TT ungkit keburukan Menteri Besar NS Mohammad Hassan kenapa tidak TT anjurkan supaya diadakan sesuatu usaha untuk meruntuhkan kerajaan UMNO di Negeri Sembilan (negeri TT)supaya digantikan dengan pentadbiran yang lebih baik (seperti kata TT sendiri)

Unknown berkata...

akan berlaku ...!!! KELUAR DARI MULUT BUAYA, MASUK KE DALAM MULUT HARIMAU ...!!!!! mampos juga akhirnya .............!!!!!

Awanama berkata...

PKR akan menjadi the next semangat 46!

Awanama berkata...

Apa yang aku lihat, Anwar sedang cuba menyelamatkan diri dia dari Azmin Ali..dia dah nak kena makan dgn anak murid sendiri..this is one sort of escapism...

dia punya masalah, parti PAS apa nak heran..sila urus sendiri..you were the one who created the monster..

Awanama berkata...

umno kut nak melingkop.....
kah...kah...kah....