Khamis, 16 April 2015

BILA PURTAN BERSABDA






PETUA
ajaran amalan orang tua tua
sebelum makan 
lihat gambar ini tiga kali
ini akan mengurangkan
nafsu makan
NOTA
jangan gunakan gambar 
dibawah ini
ini awek 
cina tembam

Ketua Umno bahagian terus desak 

Jho Low pulang beri penjelasan 


Tekanan terus diberikan kepada ahli perniagaan Low Taek Jho yang dikaitkan dalam kontroversi 1Malaysia Development Berhad (1MDB), kali ini daripada ketua Umno bahagian yang mendesak beliau pulang beri penjelasan.
Pemimpin akar umbi Umno mencabar Low, juga dikenali Jho Low, supaya tampil menghadap Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC) sekiranya tidak bersalah.
"Kami desak Jho Low segera pulang ke Malaysia, beri penjelasan kepada PAC mengenai isu 1MDB, kita mahu lihat sama ada beliau terlibat atau tidak.
Gesaan juga dinyatakan oleh Ketua Umno Bahagian Pengerang, Azalina Othman Said, yang berkata Low perlu bertanggungjawab sepenuhnya dalam menjelaskan permasalahan melanda syarikat pelaburan dana strategik negara itu.
"Jadi sekarang kita mahu Low bertanggungjawab sepenuhnya, berani buat berani tanggung," katanya.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/ketua-umno-bahagian-terus-desak-jho-low-pulang-beri-penjelasan#sthash.hnH8w8z3.dpuf
KAH KAH KAH

woit
silap laaaa
cina tembam ni
TAKUT nak pulang
bukan takut kena tangkap
takut tengok muka PURTAN
cina tembam ni
awek paris hilton
mamat PURTAN ni
muka terompah kayu
KAH KAH KAH



-----------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Awek purtan ni kaki main cipap.kah..kah..kah..

Awanama berkata...

Cukuplah kamu tt mghina org...setiap org bg kamu x ada yg baik...apa kamu kamu sempurna sngt ke????...bertaubatlah kerana usia kamu pun dah lanjut....kembalilah kepada Allah yg menguasai seluruh alam ini....menegurlah dgn ihsan itu lebih mulia..

DatoPidi berkata...

Habis tu org buat onar nak buat diam? Mentri rembat duit nak zikir dan berzakar jugak? Buat diam jugak?
Kalu ikut kepala hotak hang umat islam akan terus jadi bongok selamanya.
Teruskan dakwah hang sambil zikir tasbih dua biji

FOUR WIRE berkata...

nasihat aljib dulu...lah
Punca segala musibah