Isnin, 8 Februari 2016

SENARAI GAGALIS 2014






dari arkib







LAPORAN JURI
adalah dimaklumkan
pada tahun ini
senarai gagalis tegar semakin panjang
juga pada tahun ini
semakin ramai
yang kembali
  merujuk masuk untuk 
menjadi ahli  kelab gagalis

kepada mereka ini
diucapkan selamat datang

ADA  GAGALIS
 CUBA MEMBANTAH
tapi gagal
hari gagalis terus semarak

justeru
tahun ini para juri
bersidang lebih dari 14 kali
untuk memastikan bukti bukti
semua saheh

justeru
semua muka muka ini
adalah para gagalis yang saheh
yang gagal 

senarai ini tidak menyebut nama
si polan dan si polan
ini bertujuan
untuk memastikan
nasib si polan  akan bercahaya
bersama gagalis
di tahun hadapan




BAHAN BUKTI
 DI TOLAK JURI
MENGGUNAKAN
model upahan sebagai bahan bukti
terus ditolak

DI TOLAK JURI
JURI MENOLAK
kerana dari ilmu semiotik
kalau mereka bercinta
pasti tidak jauh jarak badan
ini saekor gajah boleh melintas
cuba lagi tahun depan

SEMIOTIK SALAH
 
DI TOLAK JURI
perhatikan mata balak ini
memandang tukang ambil gambar
tidak kelihatan cinta kaseh sayang
pada matanya

MUKA MUKA
yang 
ditendang keluar

BELOT
 
BELOT
 BELOT

BELOT


BELOT


BELOT 
MERANGSANG
 para gagalis 


GAGALIS SEPANJANG  TAHUN
dara pingitan tanjung

MINAH CUN
tapi
terus gagal

SIAPA  GAGALIS 
ini

CUBA
tahun hadapan

GAGALIS
cuba menyamar

MASIH GAGALIS
dua tahun berturut turut
walau gila mencuba
dengan mengubah gambar
profil difb
berkali kali

 GAGALIS
cuba nasib
di negara bawah angin
masih gagal lagi

GAGALIS 
luar negara

SELAMAT 
MASUK KEMBALI
ke kelab gagalis

LEBAI GAGALIS

GAGALIS
cuba nasib
di negara china

SAHEH
gagal

BUNGA GAGAL  
belum disunting

BUKTI SAHEH
DI TENDANG KELUAR
DARI SENARAI GAGALIS
gambar diatas ini 
pada awalnya
agak mencurigakan
tetapi
para juri dengan menggunakan ilmu semiotik
mendapati wujud 
kasih sayang dalam gambar ini
maka dua wajah 
dalam gambar ini
telah ditendang keluar dari senarai gagalis
amin

GAGALIS SEMAKIN TEGAR

GAGALIS
 SEDIH SEDIH SEDIH
siapa jantan ni
masih menjadi tanya tanya
tapi
yang jelas jantan ini
gagalis


SAHEH DI TOLAK
dari senarai gagalis


LAGI MUKA 
GAGALIS TAHUN 2014

GAGALIS
poseur

GAGALIS 
politik tersohor 2014

 GAGALIS 
aktivis

GAGALIS
aktivis


GAGALIS BERSIH
selamat datang kembali
sebagai ahli kelab gagalis

GAGALIS MINAH CUN
masih gagal

GAGALIS 
TEGAR





MENYAMAR
bukan gagalis


MUKA TEGAR

GAGALIS
sukan

GAGALIS
 jual puisi

GAGALIS
jambu

SIAPA MINAH INI



MUKA MUKA SEDIH
GAGALIS 
YANG TAK PERNAH DAPAT 
HADIAH COKLAT

TANPA HARAPAN


GAGALIS
jual kereta

GAGALIS 
utara

GAGALIS
selatan


SELAMAT DATANG
kembali

SELAMAT  DATANG KEMBALI 
ke asal usul

GAGALIS
lirik merayu rayu

GAGALIS 
paling tegar

GAGALIS
sepanjang tahun

DITENDANG KELUAR
senarai gagalis
kerana telah berjaya

GAGALIS NGO


GAGALIS
selangor


GAGALIS
jual berita

GAGALIS
king kong

MUKA CUN
tapi gagal

IBU GAGALIS


MUKA MUKA SEDIH
pada 14 febuarari
tak pernah ada awek
maka
mereka ini
dicadangkan agar 
mandi bunga






POLITIK GAGAL

KES KLASIK GAGALIS TAHUN 2014

para juri telah menerima satu tuduhan  gagalis tegar
lalu dijalankan siasatan
maka didapati yang menuduh juga gagalis
maka dengan ini mereka berdua ini
di cap sebagai gagalis bermasalah

apakah mereka ada masalah seksualiti?
atau
masalah takut betina?

LAGI TUDUHAN GAGALIS

Sila masukkan 


dalam list! 

dia masih gagal walaupun ada ramai awek cun kt luar sana! 

kahkahkah!!!


Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh Tukar Tiub,

Alhamdulillah. bertemu kembali kita dibulan Februari ini, 

bulan yang penuh barakah dan istiqamah.

Menjelangnya bulan mulia ini, janganlah hanya fokus 

"Langkah Kajang" "Kaki Kejang" "Satay Kajang Malaysia" 

tetapi saya ingin memberikan sedikit dan dua dikit cadangan agar me"list"kan nama 

Mat Koy dan Rizal 'Syeikhryz' Hamdan 

sebagai Ayatollah Gagalist Valentine ini. 

Diharap, nama aku digugurkan kali ini. terima kaseh. 

#SyukurlahMalaysiaMasihAman


PENGUMUMAN
adalah diumumkan
mamat ini masih gagalis
kerana jatuh cinta
dengan anak murid

adalah diberitahu bahawa
tidak ada siapa terlepas dari senarai gagalis
jika awek bawah umur
awek murid sendiri
awek sedara cik gu
awek anak buah boss

SAHEH GAGAL


MEMANG GAGAL

GAGALIS ROMANTIKA


GAGALIS JAMBU
jentina belum menentu


JUMPA LAGI TAHUN DADAPAN



--------








12 ulasan:

CetakSyndicate berkata...

hahahhaa .., janggut, jeslin pun masih gagal ka tahun ni .., ada peluang lagi la nampaknya ... hahahah, mat hakim hyppis mmg gagalist la,

Awanama berkata...

tt...semua senarai gagalist yg ko bagi tu aku bole terima. Tapi yang aku tensen & nak muntah ialah senarai yg ditendang keluar dr gagalis tu. Yg pakai baju MERAH BUNGA2, berspek, berjangut dan bertopi tu.... ikut teori kalu dah ditendang keluar gagalist, tangan tak letak kat belakang.... ikut teori patutnya satu tangan letak kat tengkuk, satu tangan letak kat pinggang betina turr.

kp jangan nak kelentong laa TT.....

Awanama berkata...

Aku tau la, gambar pompuan sebelah ko tu super impose kan? Jangan nak temberang aku la

Awanama berkata...

heran betul aku..fadiah tu bukan main hot lagi..tapi sayang gagalis..apa nak buat tak ada rezeki lagilah nampaknya...kalau x saya join mengorat?..hahaha

Awanama berkata...

muka tak gosok gigi patut pun gagalis...kah..kah...kah...

Nazrio berkata...

UMNQ KAJANG patut MASUK SENARAi GAGALiST...TAPi KECHEWA, PRK KAJANG BUAT LEPAS 14 FEB, KALAU AWAi SPR/ANWAR ADJUST TU HARi ...TENTU UMNQ KAJANG LAYAK MASUKiN SENARAI GAGALiST

Pro Manusia FKA Pro Rakyat berkata...

Kalau anda seorang gagalist jangan gusar masih ada sabun dibilik mandi. Kalau takde awek sabun pun jadilah jijah. Kuang....kuang....kuang.....kuang. Selamat menyambut hari Gagalist sedunia. Isham bila hang nak nikah kang reput benda alah. Kuang.......Kuang.......Kuang

Awanama berkata...

ohhh ezwandi bin ngadi aka pakwan....sampai bila kau nak menjadi kaum gagalis ni....dari zaman studi lg...aku xtau ang punya kemahuan seks ke arah lelaki atau perempuan... mak ang duk ngidam nk cucu tu.....

sahabatmu >>> hamzie haxiqi

Awanama berkata...

Merah sungguh si buah delima
Buahnya harum rasanya manis
Cadangan Ismail harap diterima
Letak saya di senarai gagalis

Buahnya harum rasanya manis
Elok dipetik di waktu pagi
Bukan ingin nak jadi gagalis
Tapi kekaseh dah lari pergi

Elok dipetik di waktu pagi
Sudah dipetik bawa ke Muar
Ikan sepat di dalam perigi
Akhirnya ia melompat keluar

Sudah dipetik bawa ke Muar
Untuk dijual kepada pembeli
Hidup kini hambar dan tawar
Apa nak buat gagalis kembali

Huhuhu

Mat Koy
Canberra, Australia.

Awanama berkata...

Woi TT,kalau ikut ilmu semiotik yg den bljar..lelaki baju hijau yg sedang cokak pinggang blakang kau tu..menunjukkan kau nk kono lapun mo balak eh lopeh bergamba..motor blkang kau tu mcm parking kek tanggo rumah urut..perhatikan jgk lelaki baju putih tu..mcm dah tau kau ni regular kastemer hotel dio..jai dan ezi jgn risau..tuan kau ttp gagalist tua..kakah kah kah

Nazrio berkata...

Dah start dah...bende dan status TT yg paLing aku tak berkenan...kahkahkah...aku sampai hari ni belum paham...kenapa TT repot2 pasai gagaLis, terkinja~kinja TT surah_kan gsgaLis

Han tu yah berkata...

Wahai gagalist..bersekutulah kalian.impact kamu terhadap alam sekitar amat mendatar .output dan input tesolonikah kalian selaraskan agar jiwa oblanggata menumbuh subur dalam ati ati yang remuk dek rindu pada sang pari pari yang terbang berbogel.padukan kekemutan saraf tunjang kalian agar kalian dapat menghadapi kesakitan akibat digantung leluhur.berolaragalah kalian agar kuat melihat mereka bahagia...kakakkakka....apa nak nikah nikah...TANGAN KAN ADA...kakkakkakakaka