Selasa, 16 April 2013

BERITA SEDIH - IBRAHIM ALI KENA KENCING TIKUS





 GUGURNYA
SAEKOR KATAK
KOMENTAR TUKAR TIUB
anak lelaki iskandar kutty
frus menonggeng
najib telah berani melwan
ibrahim ali disokong 
oleh anak lelaki iskandar kutty
malah akan berkempen untuk ibrahim ali

jelas pengaruh 
anak lelaki iskandar kutty 
kian pudar!

RIWAYAT SAEKOR TAPIR
Ibrahim Ali tak dapat calon BN


 
Presiden kumpulan pendesak Melayu PERKASA  Ibrahim Ali tidak terpilih sebagai calon BN untuk mempertahankan Parlimen Pasir Mas yang dimenanginya dalam pilihan raya umum lalu atas tiket PAS.

BN sebaliknya meletakkan Timbalan Ketua Bahagian Umno kawasan itu Che Johan Che Pa walaupun Ibrahim disebut-sebut bakal bertanding sebelum ini. 

Bekas perdana menteri Tun Dr Mahathir sendiri secara terbuka berharap Ibrahim dipilih sebagai calon BN. Beliau malah sanggup turun berkempen di Pasir Mas sekiranya langkah itu diambil.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...INI BERITA AMAT AMAT SEDIH.... kah kah kah...

kah kah kah... BERITA SEDIH UNTUK ORANG MELAYU..kah kah kah..

kah kah kah.... KEMANA ORANG MELAYU AKAN PERGI.... kah kah kah..

kah kah kah... SIAPA NAK PERTAHAN RAJA MELAYU..... kah kah kah...

kah kah akh...APA  AKAN JADI KEPADA AGAMA ISLAM TANPA TOK HENG.... kah kah kah..

kah kah kah...HANCUR LAAA BANGSA MELAYU.... kah kah kah...

lkah kah kah... TOK HENG DAH BERKORBAN... kah kah kah..

kah kah kah... BUKAN LAGI AHLI PERKASA.... kah kah kah...

kah kah kah.. KAH KAH KAH...KAH KAH KAH.... kah kah kah...

kah kah kah.... BERAKHIRLAH RIWAYAT SAEKOR KATAK.... kah kah kah..



--------

16 ulasan:

C++ berkata...

Bhai TT...

Aper hal dikaitkan Tapir dengan Katak.... hahaha.... mana boleh... Katak tue katak la... mana samer dengan Tapir... hahaha

C++
CipanTapirTenuk.Blogspot

Awanama berkata...

LU TT.. MATI LU NANTI MACAM BERNISANKAN FALSAFAH LU NI KE..

hasilox berkata...

Sangat hina sekali. Mana boleh zulkeling dapat tapi ibrahim ali keciciran.

Katak Ingatkan dirinya dicium putri cantik. Rupanya nenek kebayan...opps....mamak kebayan. Malang sekali. haha

Awanama berkata...

Maka menangislah katok berhari hari. Jangan banjir sudahlah. Tak apalah katok, katok boleh aje bertanding atas tiket bebas (logo Katok). Katok belum mati habis lagi. Kah kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

Awanama berkata...

Bro..disebalik berita sedih ada berita gumbira..

Zul Bisul akan wakil Shah Alam..senyum je si bisul ni..tulah berkat mintak ampoon and kucup tangan madey..

Oooi org shah alam..tak terbau bisul ke...hidung aku dah nak start resdung ni..

Awanama berkata...

Hai Bani Melayu dengan tiada perwakilan Katak yang mewakili Ketuanan Melayu maka bani Melayu akan hapus di bumi "Takan Melayu Hilang di Dunia".Lega den yang suara dari bani katak ini akan hilang tak lama lagi, walaupun ada lagi katak-katak lain yang belum disembelih sepenuhnya.

Awanama berkata...

Ko tt percaya jgk kat mahathir, aku tak fikir mahathir ikhlas dgn sokongan terbuka kpd brahim. Ambik hati brahim jer.

Awanama berkata...

Shah Alam dah pasti tempat MENIPU yang kaw-kaw punya KAW!!! Dah tau ta'oleh menang ditaruk zulbisul, lepas tu dilepaskan segala pengundi maya disana...Kesiannya Khaled Samad...

Nampaknya...dalam banyak-banyak tapak semadi, rupa-rupanya di Shah Alam yang paling sesuai untuk dikebumikan.

Awanama berkata...

kah.kah.kah.kah.kah.kah.kah

Awanama berkata...

zul...zul....ha..ha..

Awanama berkata...

Yang nak betanding Ibrahim K.... , Yang menyokong tu mamak.Yang membuatnkeputusan Mongolia.

Awanama berkata...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

ABU
ABCD

Awanama berkata...

Aku tumpang curik2 dengor org amenoo cerita kat kedai kopi kata, dia ni bekas SB. Betol ker? Aku kompius laa.

Awanama berkata...

Salam bro tt,,, apa sudah jd dgn deepak,, org2 lahat datu apa cer...

Awanama berkata...

kah kah kah ...

jika katak ni tak hilang deposit, aku potong telinga tok nan lagi sebelah ...wat soup.

kah kah kah ...

Awanama berkata...

sham,

lg 1 teori konspirasi. maybe last resort bang brahim ni, pakat2 ngan calon bn pasir mas, hulur la seposen dua, last minit b4 hari pencalonan, mamat calon bn tu tarik diri so tinggal bang berahim je menentang nik abduh... amacam? dorang ni macam2 benda kita tak leh jangka diorang sanggup buat. kita tengok la camne nanti. kalau teori konspirasi tak menjadi, nik abduh dah menang 50% sebab undi puak dia dah split dua.