Selasa, 16 April 2013

KENAPA BERITA INI KELUAR SEKARANG



SIAPA PILIHAN
MAT MONGOL
GEMOK DAN PENDEK
 KOMENTAR TUKAR TIUB
kenapa berita ziana zain keluar
berita ini bersangkutan dengan intan
apa hubungan berita ini
dengan berita rosmah mansor beli cincin intan

apakah ada pengarang diutusan
sengaja keluarkan berita ini?

rosmah suka intan
tapi 
rosmah tak suka ziana

ziana slim dan cun
rosmah gemok dan hotok

apa permainan utusan?

SLIM DAN BERGETAH

Ziana duta Safi Rania Diamond

KUALA LUMPUR 16 April - Penyanyi Ziana Zain, 45, diumumkan
menjadi duta kepada produk kecantikan Safi Rania Diamond di
dalam sebuah majlis yang berlangsung di Subang Jaya, Selangor
di sini hari ini.

Diformulasi untuk golongan wanita berumur 40-an ke atas,
penggunaan Nano Diamond DNA Technology di dalam produk ini
dapat mengurangkan kedutan dan garisan halus pada wajah.

"Pada usia 40-an, saya memerlukan produk yang sesuai dengan
kulit wajah saya.

"Semuanya bermula seawal aplikasi yang pertama, Safi Rania
Diamond adalah teman selebriti saya dan juga anda," katanya
pada majlis berkenaan. - MELOYO ONLINE

 KAH KAH KAH


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...INI BERITA NAK BAGI ROSMAH SAKIT HATI... kah kah kah..

kah kah kah..BERITA KENANGAN MENGUSIK JIWA... kah kah kah..

kah kah kah..HUJAN DILAUT BOLEH DILUPAKAN ...kah kah kah..

kah kah kah...KULIT YANG HITAM  MEMAUT JIWA.... kah kah kah

-------

5 ulasan:

Awanama berkata...

you all kan saja nak sakitkan hati I laa, apa salah dan dosa I ? salah ke kalau I jealous kat orang yang lebih dari I ? kan wanita itu dicipta bersama jealousy ? kalau tak jealous bukan wanita la namanya.

Awanama berkata...

siapa cakap mat mongol suka gemuk dan pendek... (ibrahim ali)

mat mongol suka kulim dan berkopiah (zul nordin)


Ibrahim Ali: Why Zul Noordin but not me?


Perkasa president Ibrahim Ali expressed disappointment he was not given a seat by BN, unlike Perkasa vice-president Zulkifli Noordin.

However, it did not mean that Ibrahim was upset with Zulkifli and was in fact glad that the latter will be fielded.

According to a report by Astro Awani, Ibrahim said what made him upset that he was not given any reason for being turned down.

"Not being shortlisted means I was not given a chance. I don't know why. Maybe I don't look handsome enough or other reasons," said Ibrahim in jest, when met at the airport in Pengkala Chepa.

KAH..KAH.,...KAH...KAH...KAH...KAHAH....

lijitra berkata...

cantik fesyen baju yg ziana pakai.lebih baik tak payah tutup kat tetek tu.bengong.

Awanama berkata...

lijitra....

takkan you tak tahu... antara makhluk paling hipokrit kat malaysia adalah geng artis nie...bila nak glamour mengalahkan minah-minah kat hollywood...cuba you tengok video ziana nyanyi lagu hari raya....confirm kasi cover maksimum...satu bulu roma pun tarak nampak wooo....

tapi pokoknya....kita semua paham betapa sengsaranya najib terpaksa peluk badak bilamana yang gebu dan montok dalam ingatan sahaja...

ADUHHHH......SAKIT ...WOOO....

Awanama berkata...

Weh!! Ziana ke yg tetek nak tersombul tu??