Jumaat, 20 Februari 2015

MAKAN CABAI





KOMENTAR
tok nenek moyang kata:
siapa makan cabai
dialah terasa pedas




Najib usahlah gelisah, kata Mahfuz

Najib  Razak usahlah gelisah kerana hanya yang makan cili sahaja yang terasa pedasnya, kata Ketua Penerangan PAS,  Mahfuz Omar sebagai mengulas kenyataan Najib semalam yang menganggap sebagai ‘mengarut’ kenyataan Sirul Azhar Omar yang mendakwa dia bertindak atas arahan.

Mahfuz (kiri) berkata, Sirul tidak menamakan mana-mana individu yang memberinya arahan berhubung kes pembunuhan wanita warga Mongolia, Altantuya Shaariibuu.

KAH KAH KAH

tukar tiub kata:
siapa makan cibai
dialah terasa cipap

PETANG ESOK
SOGO




--------------

4 ulasan:

DD KAYBEE berkata...

Dan urang sabah bilang..siapa suka jilat pantat..dialah yang merasa taik palatnya...tapi kes si najib ni lain...ini bukan taik palat..pantat.. cipap dan cibai...ini kes makan taik pantat tiap tiap hari ni...bila urang nampak dia tengah makan..kanapatan urang sabah bilang....dia purak purak hantuk kapala dia dilutut yang punya pantat tu sambil mengadu.....UTTER RUBISH........kakakakaka....matiklah kau ni kali gaman....kau pulak ganti sewa bilik di travel lodge bamboo river......aramaitilah tiap tiap jam kau kana master.......aduhaiiiii......napatai....

Awanama berkata...

Zaman duit tu TOHAN , siapa kemut chepap dia pancut dalam....

Bijan sudah kemut dan di kemut kan , sampai ter muntah bila nama Tuya Tuya di sebut sebut.

Kesian Bik Mama.... Kemut kepala orang pun bolos.

Awanama berkata...

cabai kah cibai kah empunya yang rasa nikmat...kah kah kah tetapi golongan eee sudah mula berkuasa mengatur langkah hambakan melayu...masih ramai dok bingkai..
masih ramai dok.alpha kah kah kah last last mydin untung kah kah kah... satu contoh mudah...melayu masih berniaga tepi longkang tepi jalan tepi pasar malam mamu buka restoran besar besar kah kah kah...ini semua salah anuwar lagi kah kah kah ciput lah

Unknown berkata...

Hmm page ni kan banyak typo..sapa makan... maka dialah terasa hotnya...?Masih ku terasa kata kumpulan (lama) gersang...Klu nak berjahat (hmm typo lagi) tak payah ke Syria ke Iraq ke... kat Sogo pn ramai Bangla gersang walaupun tak sehansem Pak Arab....?
Hmm ...lawan tetap lawan ...sampai lebam..
Bukan lebam mata ya....?