Rabu, 1 Ogos 2018

SOKONG MOKONG






MARI 

SOKOMG

MOKONG

Apa salahnya saya pertahankan raja, kata Anwar

 | August 1, 2018
Ketua umum PKR itu menjawab kritikan beliau memihak kepada kerabat diraja.



KLANG: Ketua Umum PKR,  Anwar Ibrahim dalam ucapan kempen pertama untuk membantu calon parti itu di Pilihan Raya Kecil Sungai Kandis berkata, tidak salah untuk beliau menjadi alat mempertahankan institusi diraja.


SOKONG

ASALKAN

BUKAN

MAT SYABU
--------------------

4 ulasan:

Awanama berkata...

LAN chau

Awanama berkata...

Subliminal message bro AI cuba sampaikan.....errr bro tak payah code sana code sini guna pseudocode! Berkata lah cara linggo-pasar ie. market-language will have more direct-impact!

Pusing pusing kata....people don't buy this bro AI anymore! I rest my argument Yang Ariff TT!

Awanama berkata...

oit anwar..sudah terang lagi bersuluh..sblm lu kuar kan kata2 ni pun gua sudah tahu si anwar ini memang alat sultan..anwar nak pertahankan sultan dari apa?keselamatan sultan terjejas ke? atau ekonomi dan projek2 bisnes sultan sudah hilang ke?bukan apa anwar, sejarah menunjukkan lu tu ramai penyokong2 pink and white form..skrang dah bebas dan ada kuasa, sewajibnya kuasa2 pink form dan white form ini dtg menyembah..kami kat bwh ni bila kritik sultan maka kami yg dimasukkan dlm penjara, dipukul raja, ditibai raja..sekrang lu pula nak jd alat pertahan raja..pundek pun anwar..lebih baik lu duduk penjara bersama jamal jamban..bila org islam cari ajaran selain islam negeri maka kami dihukum haram..kami dikatakan tiada tauliah..anwar tak tgk kes ust wanji?kalo kita bole bising pasal jakim, pasal apa kita tak bole bising pasal jais?dulu gua undi mat sabu and suhaimi..kini gua takkan pulang undi ph..confirmed..

DIDI KOTA BELUD berkata...

Kakakakakkakakaka.. .anak gadis gwa nanya manya.... Kuar lagi dia ni.????.... Kebetulan gwa nak keatas.. Gwa nengok jeling kek talibisin.tb 9.... Tau apa.??.. Sinajib... .. Jakakakkakakakaakakka...tak jadi gwa nak titun.... Puiiiii... Jelake punya muka sialan bibir pink. Kakakakakakka