Jumaat, 24 April 2015

CHINA TEMBAM ENJOY LAGI





Lebih RM1.8 bilion dipindahkan antara akaun bank Jho Low, kata Sarawak Report

Good Star Limited, firma ahli perniagaan Low Taek Jho yang didakwa menyalurkan AS$ 700 juta daripada 1Malaysia Development Berhad (1MDB) pada 2009, didapati memindahkan lebih AS$ 500 juta (RM1.8 bilion) kepada satu daripada akaun banknya di BSI Bank Limited di Singapura daripada 2011-2012, menurut laman web Sarawak Report, memetik dokumen daripada pihak berkuasa kewangan republik itu. 

- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/lebih-1.8-bilion-dipindah-ke-akaun-jho-low-lapor-sarawak-report#sthash.Xwb7PHgP.dpuf

KAH KAH KAH

woit
china tembam enjoy lagi
tuang lagi air champagne
tongeng lagi paris hilton
jangan risau
melayu bangang
jangan risau
mak cik felda tak tahu
jangan risau
haji hadi tak faham
ini bukan kes hudud
ini kes sutut
APA PUNYA SUTUT
-------------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Haji Hadi hanya tau edar pil kuda.Cina enjoy, melayu jadi bangang macam Hadi.Padan muka makcik dan pakcik felda ditipu gerombolan Hadi pil kuda dan mat mongol yang suntut altantuya.kah...kah...kah...

Awanama berkata...

punya ramai polis dalam Malaysia ni, punya ramai susuk yang faham undang2.
nak tunggu apa lagi? pergi la tangkap budak cina tembam ni. selongkar pejabat/rumah dia.

kata ada kuasa itu ini. pergi la tangkap. asik2 cakap jauh2 saja tak guna la.
polis sembang kencang tapi budak cina tembam ni enjoy menjoy takda sapa boleh usik boleh sentuh.

lanchowww punya najib. celaka punya najib.

Awanama berkata...

ahli parlimen melayu diperbodohkan......
lebih baik jadi gila dari bodoh..........
kah...kah...kah......

Awanama berkata...

Hadi BAHALOL

1MDB buat juta juta aniaya tak kesah

Lshanat jugak gaya nya!

Awanama berkata...

Bodoh betul orang orang Melayu

Kalau Hang Tuah hidup lagi pasti bunuh diri gaya Harakiri kerana Malu jadi Melayu

1,8 Bilion ronggit cukup banyak boleh tanggung anak anak yatim semia bangsa masok universiti

Apa sudahjadi ???

Nasib baik TunMahathir ada lagi

Kalau Tun dah takfe macam Lee Kuan Yew yang KIOK , bankrap lah negara

Rakyat mesti beraatu sokong Tun sebagai AGONG di Tanah Puteajaya kerana jasau unggul nya lebih tinggi dari darjah TUN