Jumaat, 24 April 2015

SOKONGAN UNTUK USTAZ FAKRULRAZI





USTAZ KITA


Yang ini bagus. jangan ikut sibodoh yg keluarkan statement utk boikot PKR..ingat dia tu maksum ke...tak berdosa...org lain aje tak betul...yg enting hapuskan Umno yg zalim dan sombong itu.. on DEWAN PEMUDA PAS
Anonymous
on 4/24/15

Yang ini bagus. jangan ikut sibodoh yg keluarkan statement utk boikot PKR..ingat dia tu maksum ke...tak berdosa...org lain aje tak betul...yg enting hapuskan Umno yg zalim dan sombong itu.. on DEWAN PEMUDA PAS
Anonymous
on 4/24/15

bravo Ust Mohd Fakhrulrazi....... tetapi dijangkakan perangai sikurus yusni mat piah tidak akan beruhah....... jahat seperti berlaku pilihanraya di nibong tebal.......... apa punya kurus.............. kah...kah...kah..... on DEWAN PEMUDA PAS
Anonymous
on 4/24/15

Alhamdulilah Ustaz Perak ini Bijak Ustaz Perak ini nampak BIG PICTURE Ustaz Perak ini ada OTAK BESAR Ustaz Perak ini Bukan Bahalol Ustaz Perak ini lebih Kepimpinan dari Presiden BODOH si Hadi Nelayan Persoalan sekarang , macsm mana orang orang PAS boleh jadi BODOH pilih Presiden Oramg BODOH ? Ini kena tanya Tun Mahathir on DEWAN PEMUDA PAS
Anonymous
on 4/24/15

hanya kes kecik depa nak boikot kes lagi besar lupa malaun-malaun karat biru sedng usaha matian untuk pecahkan kesatuan umah parti islam , jangan lupa depa sedang gelak ketawa tergolek dog ! ABU ! on DEWAN PEMUDA PAS
Amuraria
on 4/24/15

Bukan semua melayu PAS bahalol,budak negeri teman haruslah bijak..attee. Tp bukan yg itu yg teman nk kabo,pasal Kwsp ni..ni perang saraf ketuanan,deme saja umum nk naik had umur pengeluaran 60,biar rakyat bising lupa Gst..semua susah hati, najib pulak kat kazakhstan pi kenduri entot anak..

balik2 terus umum xda perubahan 55 tahun jugak, semua Happy ending..mcm si kulombia dapat entot. Rakyat lega,lupa 1 mei ni.. Kita lawan jugak, 1juta mesti turun. Mungkin ikang sardin byk kat utara,jd tuang presideng dh pandai sikit.. Presideng suruh tolong bantu P 044,budak Pas bantu lah..yg bahalol biaq pi depa. Nyata,ramai yg pandai mcm ustaz Fakhrulrazi.. Syabas! Apa punya pandai.. on DEWAN PEMUDA PAS



-------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

dah lama abang tt tak ulas tentang tuan haji al syeikh azmin padang tembaga..bagi konsisten skit abang tt..asyik ulas parti tuan presiden haji hadi je..

Awanama berkata...

Al fatihah untuk arwah ayah adam adli. Takziah kpd adam adli dan keluarga.

Awanama berkata...

Kah..kah..kah..
Tt mana percaya tuhan
Knp nk bwk nama ustat..
Kah..kah..kah..
Apa punya tur..
Kah..kah..kah..
Ini agenda tipu melayu