Selasa, 2 Jun 2015

KALAU BOS ADA KES BUNUH?






KOMENTAR
kalau mb bawa lari duit
ke luar negera macam mana?
adun yang lain mesti senyap
dan terus sokong ke?

Tak suka bos, kamu pergi, bukan bos pergi, kata MB Negeri Sembilan
Mohamad Hasan dilaporkan menyindir segelintir pemimpin yang tidak suka kepada Najib Razak supaya meninggalkannya, mengatakan sesiapa yang tidak suka majikan mereka, harus keluar dari organisasi itu, bukan meminta majikan mereka yang keluar.

Ini kerana, kata menteri besar Negeri Sembilan itu, majikan "bukan pilihan" individu. Menggunakan contoh hubungan antara ibu bapa dan anak, dan pekerja dan majikan, Mohamad berkata, majikan dan ibu bapa tidak boleh dipilih. - See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/tak-suka-bos-kamu-pergi-bukan-bos-pergi-kata-mb-negeri-sembilan#sthash.yxZvTDFH.dpuf

KAH KAH KAH
woit
ini betul juga
tapi kalau bos terlibat kes bunuh?
macam mana?
kalau bos terlibat kes curi duit macam mana?
kalau  bini bos rembat duit kompeni?
kalau anak tiri bos rembat duit syarikat?
kalau 52% rakyat tak caya bos macam mana?
TOK IZI TOK CIP





















---------------

5 ulasan:

azam berkata...

kalau MP umno & BN keluar
MP pas di bawah punat hadi keluar PR
memang hadi dah gila

Awanama berkata...

Apa punya bangang daa..

Jd yb sapa yang pilih..?

Tadbir negara bukan mcm syarikat...

Jadi PM bukan macam mak bapak..

Korang kat atas dipilih untuk jalankan amanah rakyat..
sepatutnya rakyat yang jd boss korang..

Tulah tahap otak lembu pemimpin2 umno..

Jadikan kuasa seolah2 hakmilik peribadi sampai kiamat..

Kepala hotak korang berjambul..!!


Awanama berkata...

elllehh... hasan malek asal negeri mana?

Awanama berkata...

Banggang punya statement....Mad hasan ni fikir Malaysia ni syarikat ke?

Awanama berkata...

Apa kau gila ka....bila pula pas nak masuk umno...kalau hadi nak masuk umno maka dia sorg ja masuk....jgn jadi penjilat dap haramjadah tu.