Ahad, 1 Julai 2018

TENGOK BOLA HARAM TAK?








PEGANG BURET

TAKDA YANG

KESAH
Admin..bahasa menunjukkan bangsa...jagalah sikit ayat tu.. on 
JALAN PINTAS
Miewest Mie
on 6/30/18

kalau pigang kote orang lain itu boddo namanya tt pegangala buret sapa pun ada orang kesahhhh saja bagi tau on
 JALAN PINTAS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/30/18
Bini mau duit ngan harta ja. Pegang² takut kena romen pulak. Malas mandi hadas betina² la ni. on JALAN PINTAS
Anonymous
on 6/30/1





-------------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

Jarak kenabian nabi dgn umat hari ini tersangatlah jauh kefahaman tentang hadhis berubah ubah umpama air pasang surut seumpama chi umpama yen al Quran quality quantity tetap pada kedudukan tidak berubah umpama Hati yang cekal do you understand what min kehancuran kekalifahan jgn salahkan takdir ilah kehancuran Iraqi dan sebahagian benua Arab dot dot nafsu yg buas Islam itu bukan diciptakan saya ulang Islam itu bukan untuk diperlekeh Islam diterbitkan untuk dicari seumpama berlari berlumba lumba mengejar kebaikan bersirna dihujung jalan Islam diistihar sebagai ugama umat dan sekalian Alam dan waktu itu nabi alaihisalam mencari kebaikan walaupun sebesar molikul molikul zarah dan pada hari ini Islam dipersona dgn hiburan Islam dan nafsu shawat Islam dan gejolak nafsu nafsi Islam menghalal sesuatu yg haram Islam dan dlm keadaan hanky pinky Islam dan technology dan sebahagian mudarat Islam yg tidak tahu menjaga batasan agama Islam yg berkeadaaan terpinga pinging maka demikian jadilah umat yg berkeadaaan lalai separa sedar mentera mentera zionism menyusup dari akar dan berbahagia seolah oleh mereka berkata apa apa akan ku lakukan hari ini esok kau hanya mampu melihat wahai tentera tentara Muslim whare is yourself where your God hahaha

Awanama berkata...

tengok bola kat padang tak haram.. tengok bola kat celah kangkang pemain bola tu.. hanya ustad tu je yg tahu... sbb tok mudin selalu tengok "bola". kalau tengok "bola" itu, habis la tok mudin tak de keje. agak nya ustad tu tengok bola yg mana.. tp tengok bola sambil melancap.. haram pada orang tu la.. bola tu masih suci dan enak di main. mantik la kau ni TT