Rabu, 19 Februari 2020

BETUL TAPI MENANG PRU14





BETUL TAPI

MENANG PRU14

TAK JADI 

PENUNGGU
Atok pun pada 
ASAL NYA CALON JUGAK �� 
on 
TIDAK ADA TARIKH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 18/02/20

E




--------

1 ulasan:

Awanama berkata...

tak sama wei level kan Tun M ngan songel yang ketagih segala nya...dari mat jambu hingga ke ucop rawther, kes belum lagi naik saman apa lagi naik mahkamah!

Tun dah dibuang Tengku tapi bapak Najib nampak tuah di taji Tun, the rest is history katakan....

silpa Tun taji si najib dikelabu asabkan dengan lidah lebih keras dari gigi....tu jer!

ngan songel dah berpuluh tahun sehingga dia memegang acting PM sewaktu Tun bercuti pun dah kelihatan gelabah dan gelojoh dan huru hara dibuat nya negara....tuh yang sampai sekarang gian memanjang!