Sabtu, 14 Disember 2013

SIAPA COOL SIAPA POYO








NURUL IZZAH CALON COOL
plg cool nurul izzah..the poyo is yg kalah dgn nurul izzah kat lembah pantai..gambar pegang hos bomba pancut air..kah kah kah on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
psychopunkapus
on 12/14/13

SHEIKH FADZIR CALON POYO
Paling poyo : musa sheikh fadzir eee Paling cool : salahuddin ayob Mamat blur : omar osman cuepacs Minah blur : nancy agram ke argam ntah..timb menteri tuuuu.. on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
Publish | Delete | Spam
Jep Sepahtu
on 12/14/13

ANUGERAH BARU?
Anugerah paling celaka tu patut diberi nama yg sungguh merdu nan syahdu.. kita namakan ANUGERAH PUKIMAK 2013. Calon2nya boleh pilih mana2 menteri UMNO..atau melayu berkopiah / bersongkok hitam.. asal pakai songkok hitam jer.. mulalah dia nak mengepow.. on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
Anonymous
on 12/13/13

 






----------

11 ulasan:

Awanama berkata...

TT....

poyo:
1. hasan malik
2. zaid hamdi
3. adnann mansoor
4. rosemah

blurr:
1. kahzim
2. din ayam
3. azmeng
4. haron taib

cool:
1. khalid mb
2. mat sabu
3. fauziah
4. aisyah

Awanama berkata...

Paling Poyo yang jantan nye laki najib..yang nine si laki bik mama..
Paling Cool..salahudin ayub..paling blurrrr ..si zeti muka tak de perasaan..kahkahkah...
Paling bangang forever..zul bisul
Gagalist cool..tt larr..kahkahkah

Awanama berkata...

Gua cadangkan anugerah poyo ni patut diberi kepada.orang tua bangkai yang idup sorang yang tk dpt dipastikan kotey nye boleh pakai ke tak sbb da tua nk mampus tp tk de zuriat.siang malam menyalak dan menghasut bg menghilag kn gundah di hati.lu la situa kutuk yang paling layak menggondol anugerah poyo tu.

Unknown berkata...

NURUL IZZAH AIDILFITRI PALING COOL... LEPAS BEBERAPA KALI RAYA MASIH APPEAR DI WALL TT.

Awanama berkata...

mat sabu poyo...takut nak saman...kalau duit tak cukup...kita bwklah tin milo...jgn gelak..sapa gelak kena bwk tin..yang lain ikut belakang...kata terucap harus dikota..jgn bermain madah dgn kami pengundi setia pakatan rakyat..satu datang kami kawan...dua datang kami lawan...takmau saman jgn cakap nak jumpa lawyer lah lain kali....sambung balik...tiga datang kami tunggu..
empat datang kouta penuh..permainan bermula..karom lah apa lagi....kah kah kah...woit..ingat pesan ustad...ini semua ketentuan dari allah..jgn marah...buang masa saja..hari hendak berganti...nak saman ke tak ni..? ataupon senang gini...mat sabu shiah

Awanama berkata...

Paling Cool Malaysian Gag Johan..paling Poyo paling menyampah..paling Ketegaq big mama..

Ketumtom berkata...

https://drive.google.com/file/d/0BwEJfc21gW7BdFd6eERubmpLaDQ/edit?usp=sharing

Ketumtom berkata...

https://drive.google.com/file/d/0BwEJfc21gW7BdFd6eERubmpLaDQ/edit?usp=sharing

Awanama berkata...

Samy Velu calun paling poyo. lah

Mr Ayoyo.

Manchuria candidate berkata...

Rosmah mansur cooollll...sebab dia dapat tipu najib dgn mengaku anak dara....sampai sekarang najib tak tahu turrrr.....najib juga cooollll...sebab tiap tiap malam pakai jari hantu je jolok untuk adjust mimpi kamasutra....hehehehe...paling poyo...zahid hamidi dengan jakim ler...siapa lagi...bangang...tipu..sial...babi....kayu...plastik...musang king...d24...ox....ganja...taik pusat....taik kuku...dan hari hari jolok jubur dengan jari hantu ni kalau taik tak kuar habis.....heheheheheh....mesti mak dia menyesal lahirkan dia ni.....hahahhahaa

Awanama berkata...

pancut jauh cool....
pancut dekat poyo....
kah...kah...kah....