Isnin, 1 September 2014

HOT HOT CHIKEN SHITPasukan khas digerakkan Disember

KOTA TINGGI 30 Ogos - Pasukan khas yang dianggotai lebih 200 pegawai polis bagi membanteras aktiviti perjudian yang mula mengancam keselamatan negara akan digerakkan mulai Disember ini.

Menteri Keselamatan Dalam Negeri,  Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, penubuhan pasukan khas itu diluluskan Kabinet dua minggu lalu, malah  Najib Tun Razak telah memberi kelulusan segera.

"Langkah itu diambil berikutan isu tersebut semakin menular dalam kalangan masyarakat Melayu, khususnya yang berpendapatan rendah dan yang amat membimbangkan ia melibatkan para pelajar sekolah.

KAH KAH KAH


Sidang Kemuncak untuk tangani masalah perjudian - Ibrahim Ali

Sidang Kemuncak untuk tangani masalah perjudian - Ibrahim Ali
Presiden Perkasa, Datuk Ibrahim Ali
KUALA LUMPUR: Menteri Dalam Negeri, Ketua Polis Negara, Pengarah Siasatan Jenayah dan agensi berkaitan disarankan mengadakan sidang kemuncak bagi menangani mesin judi haram, spa dan rumah urut.

Presiden Pertubuhan Pribumi Perkasa Negara (Perkasa)  Ibrahim Ali berkata pihak terbabit tidak sepatutnya berdiam diri dalam menangani isu berkenaan.


 1. Sembilan sindiket kuasai mesin judi haram - Utusan Online

  www.utusan.com.my/.../Sembilan-sindiket-kuasai-mes...
  Translate this page
  Jul 6, 2014 - KUALA LUMPUR 5 Julai - Kegiatan perniagaan mesin judi haram di negara ini dipercayai dikuasai oleh sekurang-kurangnya sembilan ...
 2. .

  Faktor pengusaha mesin judi 'kebal' - Utusan Online

  www.utusan.com.my/.../Faktor-pengusaha-mesin-judi-...
  Translate this page
  Jul 13, 2014 - Di Kajang, Selangor contohnya, pengusaha mesin judi tersebut terus menjalankan aktiviti itu dengan berselindung di sebalik premis-premis .

Kes mesin judi KGNS dedahkan industri perjudian lumayan ...

www.themalaysianinsider.com/.../kes-mesin-judi-kgns...
Translate this page
Kes mesin judi KGNS dedahkan industri perjudian lumayan Malaysia. Oleh The Malaysian Insider. Published: 16 June 2013. KUALA LUMPUR, 16 Jun

KAH KAH KAH

hot hot chiken shit
i rest my case
my lord

KAH KAH KAH


------------

1 ulasan:

Amuraria berkata...

depa bagus punya dok bela yang diatas ,lumayan masyuk, mana boleh henti daa ! ABU !