Ahad, 17 Mac 2019

PROJEK GILA ?








PADANG GOLF 

DALAM HUTAN

SIMPAN 

GILA KE ?

Padang golf di hutan simpan Pulai? PM kata tak tahu


PERDANA Menteri Dr Mahathir Mohamad berkata beliau tidak tahu menahu tentang padang golf yang didakwa dibina di Hutan Simpan Sungai Pulai di Johor.

“Saya tidak tahu apa-apa,” katanya kepada pemberita di Sepang hari ini ketika diminta mengulas berhubung perkara itu.

Terdapat laporan mengatakan Forest City Golf Resort dibina di Sg Pulai Johor, yang merupakan hutan paya bakau, menimbulkan kebimbangan dalam kalangan aktivis alam sekitar.


INI PROJEK

GILA SAPA

SAJE  TANYA

TAKUT ADA

ORANG GILAN

KAH KAH KAH




---------------

6 ulasan:

panglimo potaseh berkata...

Ini bukan projek orang gilo ..ini projek orang KEBAL ..kah kah kah ..ampoooooon ..

Awanama berkata...


singapor kate berambus kat projek gila... undang-undang malaysia pun kata tak boleh... akal yg waras pun tak boleh terima... ini negeri bangsa siapa punya... mau jadi najib ka, sign surat pun tarak baca... haiyaaaa... tarak baca punya orang...

Awanama berkata...

kahkahkah padang golf dalam hutan simpan?? di negara joho?? kahkahkah lantak la weyy.. warganegara joho mmg pelik2. patik tiada apa2 lagi soklan nak ditanya mi lord! kahkahkah

Awanama berkata...

Ko jgn salah faham tt. Ni projek hijaukan hutan simpan yg mungkin tak cukup ijauuuu kikiki

Awanama berkata...

Projek seri paduka Syaitan Johor niRajjim.....

Awanama berkata...

Mestilah Madey tak tahu..TT...sebab itu bukan projek padang golf dalam hutan ler...tapi projek Ladang Ternak Babi Madey lerrr...kahkahkahkahka... Jangan "Main Wayang" Madey laa..nak tiru macam Najib Babi cakap lah pulak....Semuanya bantai kata Tak tahu...kahkahkah..