Isnin, 10 Mac 2014

MARI MENGENAL MUKA







JANTAN OH JANTAN
apakah susah untuk
kenal jantan arab 
dari 
jantan india

apakah susah nak kenal
 jantan itali
dari jantan china



INI  JANTAN AUSTRIA

 INI JANTAN ARAB

INI JANTAN ITALI

INI JANTAN INDIA

INI JANTAN CHINA


INI JANTAN BODOH


--------

16 ulasan:

Awanama berkata...

Jantan itu Jantan ini, last last Jantan Bodoh Khahahkahkahkahkahkahkah

Awanama berkata...

takkan tak boleh fikir, orang UMNO tapi muka macam orang MIC

Awanama berkata...

jantan EEEEE mana??

Awanama berkata...

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAHK KAH
GAMBAQ YG LAST TU YG TAK BLE TAHAN

Awanama berkata...

tergelak aku... unexpected la...

good one... thumbs up

Awanama berkata...

Kenyataan sedemikian adalah sama dengan kes Khir Toyo bagi penyapu dahulu. Begitu menjatuhkan semangat anggota-anggota dalam jabatan itu. Kalau nak marah dan tunjuk kejantanan pun dibelakang pintu tutup.

Seperti jari menudung, paling kurang pun tiga jari lain akan menunjuk balik.

Dalam rangka sebarang organisasi, tanggungjawab masih akan berada sepenuhnya pada kepala nya, iaitu "the buck stops here".

Kalau pegawai pegawai tersebut membuat silap itu pun disebabkan budaya organisasi tersebut.

Kejadian ini akan banyak lagi "membogelkan" kemaluan-kemaluan yang selama ini rakyat sudah bagi tahu tapi tak endah. Tengok lah nanti bagaimana satu persatu keangkuhan selama ini akan dimalukan secara terbuka.

Awanama berkata...

Jantan Jawa Bagan Datuk punya muka mana?

Awanama berkata...

Bro tt..ape beza muka eee warga malaysia dgn muka tamil warga india..

Awanama berkata...

Pak Haji Tukar Tiub.....

Ini lawak abad ke 23 betul betul bagus.

Jantan Ayam yea.

Awanama berkata...

Poorah.cakap pandai.suruh tengok muka.muka dia langsung tak ada.menteri toya apa.naya ceo mas dgn dca dok kena jawab.menteri pi mana?

Awanama berkata...

Nasib beik muka aku tadak sama dgn gambag yg las tu.

Awanama berkata...

Senang ke nak kenal macam mane muka melayu, macam mane muka eee, sebab umngok macam tak tau beza je?

Awanama berkata...

Hahahhahhahahaha macam babi... hahahahaha... lawak of the day... kebetulan dia memang fanatik maharaja lawak... kah kah kah apa punya khinzir dahh.... kah kah kah kah kah...

Awanama berkata...

Dah tu ketua dca dah terang2 umumkan muka mamat 2 ekor tu tidak berciri muka orang asia jadi sekarang zahid bodoh tukang tampar kena telan balik ludah berkahak dia sambil menampar pipi lebam dia yg terlebey daging melilit otak sampai jadi bangang melantun tu! Atau terbaik kalau semua pegawai2 imigresen yg zahid bodohkan seluruh dunia tu beratur ambik giliran masing2 tampar si zahid bangang sambil ludahkan muka dia!

Awanama berkata...

so blardy funny, as usual!!!

Awanama berkata...

jangan dengki oi..!! hah hah hah!