Isnin, 21 November 2016

TUKAR TIUB DIBEBASKAN






TUKAR TIUB

BARU BEBAS
DARI LOKAP
DANG WANGI
BERSAMA: 
YB TIAN
YB ZURAIDAH
LUKMAN HAKIM
FAHMI REZA 
YB HOWARD
&
 ARMAN BAJU MERAH
TERIMA KASEH
BERSETIAKAWAN 
PERJUANGAN
DITERUSKAN



-------------------

14 ulasan:

Kutu Brahak berkata...

Jamal pak Tunggul takde? Kah kah kah.. siaaaal.

Awanama berkata...

Fuu wahh tt, 2setengah hari lu takde yakety yak online, welcome back! Tapi gua dah warning sama lu before, pak polis memang suka tangkap lu, dan gua akan terus pikirkan satu ciptaan air khas sempena lu yang gua akan namakan air tangkau kahkahkah! P/s 2setengah hari lu dalam lokap ada mandi ka tt atau lu tiru shy fool??

Awanama berkata...

Alhamdulilah

Tapi MARIA masih dalam lokap

Zalim saja aniaya pompuan

Nampak sangat tak ada otak

Take care Tok Guru Hisham OK

Awanama berkata...

welcome back bro..Alhamdullillah

-qes-

Awanama berkata...

Kat dalam tu kena kaunseling tak?
Atau kaunselor yg kena hasut kah kah kah
Saya bukan robot kah kah kah

Awanama berkata...

...WELCOME BACK..!!!

Awanama berkata...

Cakap bergegar, kena tangkap terkencing pulak.

Ayah Man berkata...

Terbaek

Awanama berkata...

Lapar

Harap Jai dan Ezi tidak kelaparan selama 2 malam.
Kalao Baju merah lapar , kita beri dia Doggy Biskut
Tahniah kepada TT dan semua rakan rakan , komrad komrad.
Itu Kepala Twit Negara betul betul sial ponya.

Tetapi..ada Good news.
Ramai penyokong BN paling tadah dan tak sokong Pink Lips.

Neffs berkata...

Bro..hang dan dak hasut arman baju merah masa dalam lokap

Awanama berkata...

Alhamdulilah! Teruskan menghasut rakyat jelata!

Awanama berkata...

altantuya shariibu
kevin morais
ahmed najadi


Allah selamatkan tt

Nazrio berkata...

SaLawat Dan Salam pada semua rasuL, semua pembawa pencerahan, semua nabi2, ibraheem, yaakob, ishaK, Moses Jesus, fDan Secara khusus untuK nabi Muhammad saw.... kebenaran x pernah padan x akan padam kerana kebenaran tuuu Lah Allah sang cahaya yg sebenar2 cahata

Awanama berkata...

naik la saham si arman tu..kalo arman naik, jamal nak jadi menteri apa??mungkin jadi menteri gantikan menteri punai kok..