Rabu, 30 Ogos 2017

ULAMA MELANCAP






MELANCAP

Kah kahhah. Mcm sial ko tt. Ulama brani ko prsndakan. Mlancap ingat ziana or paris hilton bkn lg angan2 der. Tp skg dh jd impian. Hahaharakah. Tt tlg tanya puak2 online tuhan ni, betul ke kalau x g mengundi ni haram. 

IMPI ZIANA

Jatuh dosa? Sbb dlu puak2 ni penah ckp, kalau undi umno, dosa sbb kemungkaran yg jelas tlh umno lakukan. Kalau x undi pon, malaikat tanya knapa dok atas pagar. 
on ANGAN ANGAN BERAHI
Publish | Delete | Spam
Nole
on 8/30/17



-------------

2 ulasan:

Awanama berkata...


Ha ha..

Ha Ha klu melancap pun memang takde salah sbb dah ada no ahli jd ahli nomuro uno

Ha ha klu melancap bnyk kali pon takde salah sbb no ahli dah janji masuk syurga

Ha ha anak beranak cucu cicit keturunan jantan betina sume dah sah boleh terus melancap

Ha ha dan sgl keturunan boleh terus enjoy melancap dari dunia sampai ke syurga takde salah

Ha ha klu dah sah selamba sdondon menCURI n meLACURI amanah rkyat, apa ada hal melancap kontol mung sendiri hi hi...

Ha ha ha melancap dan mnjolok nonok tu kan sama jer sodapnya, jgn double standard laa!

Ha ha tak nak tanya ker, wktu kat German Tontontv tonton porno tuh dia melancap ke tak?

Saje tanya sbb melancap tu sodap tau...Ha ha jgn marah, nanti Ha ha kena jual!

panglimo potaseh berkata...

Ulamak tu manusia juga, ada kontol .. bila stim, bini pulak tongah pantang, apo lagi carik sabun lah, curah sikit minyak attar kasi sunnah sikit.. bayangkan Lady Gaga .. kojap tu torpancot-pancot la.

Pedulik apo dio, powaghih nabi ko, ponjual tiket ko surgo ko ..janji Lady Gaga.. janji pancot, baru lega ..baru boleh beribadah.