Jumaat, 15 Jun 2018

HARI RAYA DI DHAKA





SEBELUM PULANG
KE JELEBU GUA  SEMPAT
SINGGAH DI DHAKA
HARI RAYA PERTAMA
















---------------------

4 ulasan:

Munah Felda. berkata...

Tak dapat Hindustan, Bangla pun jadilah....! Bau bawang pun bau bawang lah.... kah kah kah

DIDI KOTA BELUD berkata...

Yg bonodon musik tu tak compirm.. Tapi mana ada malaya optik.. Uob.. Hsbc. .Kwang tech seng..sama civic travel kat dhaka.. Kimak punya air tangan zamidi zamazaid... Kepala butuh bapa dia punya hasil tangan ler ni... Kimak... Selamat hati raya bahyah.. Jgn mabuk sampai minum bahyah..balik awal naik bas... .bahaya.. Kena pau teksi nanti... Kakakakakkakakakkaak

TAR SNAKE KONEK KECIK berkata...

Sebab ada pemimpin yang berperangai babi nak kaut untung bawa masuk pendatanglah menyebabkan banyak bandar Dhaka terbentuk di Malaysia. Pemimpin tu dah kaya juta2 tapi kita rakyat yang sakit mata dibuatnya. Budak2 dakha ni pun dah banyak kurang ajar sama macam perangai pemimpin yang bawa mereka masuk ke sini. Haram jadah kepala bapak dia betul!!

Awanama berkata...

Agakny nepal paki nie tahu le yg muka dia org nie tgh diskodeng masuk dlm blog tt nie... klu depa tahu, mesti dia org buat rakaman wish raye utk family dikg..