Ahad, 9 Februari 2020

SEKARANG BARU JELAS







SEKARANG

BARU JELAS

BUKAN JANJI

MULZIM

BUKAN JANJI

MULZAM

TAPI AHLI

DEWAN RAKYAT

BUAT KEPUTUSAN

SAPA JADI PIEM

Dewan Rakyat tentukan saya terus jadi PM atau tidak, 

kata Dr M

PETALING JAYA: Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad berkata Dewan Rakyat dan ahlinya boleh menentukan sama ada beliau boleh terus jadi perdana menteri atau tidak.

“Kalau saya tak nak letak jawatan tetapi majoriti di dalam Dewan Rakyat tolak saya, saya jatuh. Saya tak boleh jadi perdana menteri. Itu cara demokrasi.

“Yang berkuasa sebenarnya Dewan Rakyat dan ahli-ahlinya,” katanya dalam satu temubual bersama portal online baru, The Malaya Post.

Beliau berkata demikian menjawab soalan berhubung janji penyerahan kuasa perdana menteri kepada Presiden PKR, Anwar Ibrahim.


MADEY NI PUN

SATU HAL

PUKRAK MUKRAK

KAH KAH KAH

BARU SEKARANG

CAKAP JELAS

PATUT DARI DULU

BERITAHU CARA

PERALIHAN KUASA

KAH KAH KAH


BERI TAHU AWAL

SUPAYA

DOLAH SANI

 SYED HUSIN

OTAI REFORMASI

HASAN KARIM

RONNIE LIEU

NIK NAZMI

WONG CHEN

 WILLIAM LEONG

JO ABDUL

SAIFUDDIN

TAK NAIK STIM

KAH KAH KAH

SEKARANG 

SEMUA PANCIT

BILA MADEY 

CAKAP YNG BUAT

KEPUTUSAN  AHLI 

DEWAN RAKYAT

KAH KAH KAH

INI BETUL MADEY

POTONG STIM

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH







DARI DULU 

INI SENTIMEN


-------------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

didalam perkara lepas baton PM Tun M kena bagi foreplay dulu......kemudian baru climax! Kalau awal awal lagi dah bagi tahu songel boleh jadi pre-mature ejaculation gamak nya....itu pun dah naik steam kes Yusoff Rawther tak habis lagi.

So jelas lah sekarang tidak ada janji, tidak ada terpacak kat mana mana batu arkib yang jawatan PM nih boleh suka suka pass kat songel...tak gitu?

Songel dalam menunggu selama 20 tahun tidak pergi menuntut...tuh yang ilmu cukup cetek tak kemana......kata dia boleh tunggu lagi 6 bulan disambung kata ada sokongan kat parlimen...kejadah apa cakap kata boleh tunggu tapi at the same time bagi amaran lemah yang he's got the numbers.....teruskan beratib nak jadi PM nak jadi PM nak jadi PM.....lalalalaaaa