Sabtu, 5 Disember 2020

TAK SUKA KEBENARAN

 

TAK SUKA 

KEBENARAN

Unknown commented on 

"ANWAR - AKHIRNYA KEBENARAN SAMPAI"

blog ni sampahhhh la woi.....TT hari2 takde keje lain selain menipu...tulisan macam what the fuck... dendam kesumat kat anwar tak kesudahan....cuba tutup wajah sebenar TT yg penjilat kuat kote azmin semburit....bila confront, dia buat dek je...woi orang tak buta tak pekak la....kau terus lah jilat kote azmin tu....kebenaran apa lu cakap ni....fuck you la TT

3 ulasan:

Awanama berkata...

blog sampah pun orang baca dan bagi komen. blog konon ada ilmu, tulis pasal ot95 baru ada baca. tulis puji bang non dan hucam, muntah hijau orang baca.

Awanama berkata...

Sudah terang sudah derang.anwar runtuh kan harapan.sana cakap lain,sini cakap lain,buat pulak benda lain. Terakam. Di depan kamera. Meeting kata bangun,tapi last minute dia tak kasik bangun. Dia sendiri bangun duduk.

Awanama berkata...

kebenaranya .. puak ni cuma suka bila tukar tiub kutuk umno kutuk pas kutuk islam kutuk jibby kutuk madey kutuk ustad kutuk lebai..

puak ni akan bangun berfalsampah bila kutuk abam non aljuburi .. Reformasi