Ahad, 11 April 2021
Langgan:
Catat Ulasan (Atom)
KEGANASAN, PENIPUAN & INTERNET
(hegemoni media daulah pecah)
Edisi/Cetakan Kedua
Rampaian tulisan-tulisan Hishamuddin Rais dari Malaysia Kini, Oriental Daily, Malaysia-Today, Suara Keadilan
Lima bulan dari Mei hingga Oktober 2008. Tersenarai 10 buku non-fiksyen tempatan. TERLARIS di toko buku MPH. Masih lagi TOP TEN BEST SELLER hingga kini
Buku boleh didapati di semua kedai-kedai buku Kinokuya, Borders, MPH, Popular Book Store, RiceCooker Annex Central Market
atau datang ke Bau Bau Cafe Central Market
Harga: RM30
Atau pesan terus dari 012-664-8873
1 ulasan:
Apa pulak Turki buat terhadap orang Kurdish..?
Ini jelas lagi terang double standard Turki.
Dengan timbulkan isu East Turkistan, Turki harap dapat menambahkan wilayahnya dengan satu hari nanti East Turkistan akan bergabung dengannya atau mungkin menaklukinya.
Tapi dengan Kurdish, Turki tidak mahu menyerahkan sebahagian wilayahnya untuk orang Kurdish membentuk negara mereka Kurdistan.
Orang Kurdish sebenarnya adalah mangsa paling tidak adil ke atas mereka selepas Perang Dunia Kedua di mana mereka telah dipisah-pisahkan hanya dengan melukis sempadan pada peta negara-negara di Timur Tengah oleh Mat Robin Hood selepas Perang Dunia Kedua... Negara Kurdistan telah dinafikan kewujudannya.
Catat Ulasan