Khamis, 12 Disember 2013

LAGI CADANGAN POYO DAN COOL







 
NIK AZIZ DAN HASAN MALEK
cadangkan: plg cool - nik aziz sebab walau sendiri menang tapi letak jawatan pulak plg poyo - zul nordin sebab walau sendiri kalah tapi nak anwar pulak letak jawatan minah plg blur - kak ijat sebab duduk serumah dgn anak, tidor sekatil dgn laki, tapi sampai sekarang masih tak tau apa anak dan laki buat mamat plg blur

 - cadangan pemenang bersama: hasan tak molek sebab umor dah lebih setengah abad, tapi sampai sekarang masih tak tau kadar harga daging dan ikan lebih mahal dari kadar harga ayam; dan alamak ulala ular-dalam-kain kak ijat eh ular-dalam-semak umno sebab dah lebih 1400 tahun hijrah, tapi sampai sekarang masih tak tau apa beza ketetapan/keizinan Allah dengan ikhtiar/perbuatan manusia -average joe- klakka-la.blogspot on CALON SIAPA COOL SIAPA POYO
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/12/13
 KAH KAH KAH
Dari perlis sampailah ke sabah.......mamat paling cool....yang dapat kahwin anak gadis anwar ibrahim....dan mamat yang paling poyooooo...yang TERkahwin anak mak dara secara tak sengaja...hehehehehe...mamat tu kerje kat PWTC....kakakkakaakaka....ada penyambung kesewelasieeeee...lega najib....kakkaakakakakka on CALON SIAPA COOL SIAPA POYO
Anonymous
on 12/11/13

hishamudin a/l pandykutty tercalon tak? on CALON SIAPA COOL SIAPA POYO
Anonymous
on 12/11/13
 LAGI DIN AYAM
Bro tt, din ayam and the geng bukan lagi poyo, tapi bangang. on PEGUMUMAN UNTUK SEMUA
in response to Rascist grandmother:jahara, by Anonymous.
Anonymous
on 12/11/13


ELI WONG POYO
calon mat paling poyo: tski calon minah paling poyo: eli wong dua-dua dulu kata people before profit, skrg profit before people.. mat blurrr: jibby Altantuya munah blurrrr: izat lembu on CALON SIAPA COOL SIAPA POYO
Anonymous

on 12/11/13



-----------

2 ulasan:

Awanama berkata...

pak tt paling poyos...

pakai baju batik...

belajar menjala dari hj. hadi...

berdiri bawah bendera bn sama adam.

Awanama berkata...

Bro TT,

aku rasa kau kena tambah satu lagi award selain dari senarai cool dan poyo.

aku suggestkan lu tambah satu lagi award "personaliti paling celaka 2013".ini merangkumi level kepoyooan,kebangangan yang menyusahkan orang ramai dan bajet good good..

antara calon calon yg layak menggodolkan award ni adalah Bik Mama, Hassan Malek, Najib Razak dan Syed Ali Al-Habsee.

tolon pertimbangkan!!