Jumaat, 23 Disember 2016

KITA SEMUA DALAM BAHAYA






F.B


Ulama = Allah.
Bahaya..














Memusuhi ulama bererti memusuhi Allah





---------------------------

6 ulasan:

Awanama berkata...

Kalau lebai klentong mcm hadi ni..nk ikut jugak ke..

Unknown berkata...

PAS = Islam

Pun bahaya jugak. PAS hanyalah sebuah parti politik yg biasa, sama seperti DAP, UMNO dan Parti Komunis China

Awanama berkata...

bro..bleh tak lu beri pencerahan pade umat melayu yg teramat islam ni tentang TOPI PUTIH aka WHITE HELMET yg ditubuhkan oleh bekas tentera british dan pembunuh upahan BLACK WATER...dan juga penipu yg konon2nye pertubuhan hak asasi syria beroperasi di UK ahlinye sorang jer...kalo berani la brooo

Awanama berkata...

Kalau ulama mentekedarah duit 1mdb berjumlah rm90juta yg dicuri dari rakyat apa hukumnya? adakah bermakna Allah curi duit kita? saja tanya, gwa cuntfuse.

Awanama berkata...

duit 1mdb pulak? ikut sgt la spekilasi. mcm issey ni... berita lain yg ilmiah dh habih ka? duk buat org celaru dlm sini. dh le ramai org finin skrg ni. issey2...

Unknown berkata...

Issh... bolih keok..dok kena tipu kalau mcm ni... takut terikut ularmak pewaris setan...!