Jumaat, 3 Mac 2017

ASAL USUL KERETA AUDI


ASAL USUL KERETA AUDI
pada ketika dulu aset perusahaan kereta audi ini dibekukan kerana share terbesar ialah milik osama bin laden, warga arab saudi, berjambang berjubah berserban dan amalkan sunnah dlm tertib kehidupan dan beliau adalah agen cia..

ini bukti dlm syarikat2 barat itu ada para pink form, white form dari negara arab saudi aliran wahabi ini. bak kata grand mufti saudi, cinta dan kasih sygnya hanya la kpd sultan dan riyal dan fukwa fukwinya diterima dan dirujuk dari pelbagai golongan muftian negarawan..
cuma selipar audi mungkin asal dari china..tp apa nak diherankan, di mekah dan madinah itu berlambak barangan buatan china sehinggakan kain kafan kain ihram pun buatan china..malangnya sehingga kini, china masih belum menguasai pembuatan budu cap ketereh..
sesapa yg tonton brain china pasti tahu yg warga china lebih hebat ilmu hafazannya tanpa perlu mknan sunnah atau minuman sunnah atau jgn pandangan atau perlu jaga aurat sehingga warga china bisa menghasilkan nuklear..ini beza dgn para hafizan, yg on JANGAN BUAT SILAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/2/17


-------------------

Tiada ulasan: