Isnin, 22 Mei 2017

SAUDI TAJAAN ZIONIS


ZAMAN NABI
Zaman nabi dulu mana ada pilihanraya .. pilihanraya ini kerje yahudi .. malaysia ada pilihanraya pun serupa tak de pilihanraya je .. asik keturunan tu je yang jadi pemimpin .. on 
BILA ADA PILIHANRAYA DI SAUDI?
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh

at 6:19 PM


SAUDI TAJAAN ZIONIS
arab Saudi dgn tajaan zionis amerika telah menubuhkan pakatan tentera sunni ala NATO. Dianggotai oleh 55 negara Islam sunni dan beribupejabat di Riyadh; konon untuk membasmi keganasan ISIS dan alQaeda (yg ditubuhkan dan dibiayai oleh mereka sendiri). 

Zionis amerika akan meletakkan tentera2 mrk dibumi Islam dan kos ditanggung oleh negara Islam sendiri wlpn kuasa memerintah atas tangan zionis amerika. Tapi seluruh dunia tau itulah adalah pakatan Israel, Saudi kufur dan barat utk mengepung Iran. spt mana NATO eropah mengepung Rusia. 

Negara Islam sunni lain, as usual akan jadi pak turut kerana takut dimurkai oleh zionis amerika murka dan akan ditimpa bala (sekatan) sptmn yg dikenakan ke atas Iran, Rusia, China, Venezuela (negara2 yg tidak tunduk pd zionis amerika),yg berkuasa keatas NATO sunni ini adalah zionis amerika. on 
BILA ADA PILIHANRAYA DI SAUDI?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/22/17
-----------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sudah lah. Semua orang pon tau kau tu shiah al kufriah

Tanpa Nama berkata...

Israel inilah sahabat karib paling setia iran yg dulunya dipanggil parsi. Semasa kerajaan silam assyria membuang bangsa israel ke babylon, bangsa parsi mula memberontak dan melawan babylon jajahan assyria. Kemudian dgn menjatuhkan assyria dan membebaskan bangsa yahudi yg kemudian berhijrah semula ketempat asal mereka. Sehingga hari ini minoriti israel tetap ujud di iran.
Dizaman moden ini iran tetap menjuarai kekuatan tentera ditimur tengah. Walaupun diasak dengan perang iran iraq satu ketika dan sekatan perdagangan, iran masih mampu membuat nuklear sendiri dan mengeluar senjata sendiri, sedangkan arab nak buat jarum satu batang pun tak reti. Siapakah yg membantu iran membangun ini semua. Telaga minyak iran juga tak boleh dicuri oleh kapitalis barat. Golongan syiah yg didukung iran pun buat huru hara sana sini dan ini menakutkan golongan sunni didokong arab. Arab sunni yg dicucuk hidung pun huat huru hara melanyak golongan syiah miskin seperti diyaman. Perang dingin ini wajib diteruskan untuk meraih jualan senjata dan pembelian minyak murah dari timur tengah. Yg jadi tandatanya berapa telaga minyak iran yg dijajah barat berbanding telaga minyak negara arab?
Ketakutan inilah yg mendorong negara arab membeli senjata trillion dollar setiap tahun dari barat. Sehingga kehari ini iran belum melepaskan walau sebutir peluru ke israel, tapi gempaknya jangan cakaplah, sekali gempak habis harta arab disapu kapitalis.
Jika mau diulas lanjut kaedah syiah dalam ibadat pun hampir menyerupai yahudi. Tarikat tarikat joget lambak syiah menyerupai cara ibadat yahudi. Zikir dan wirid shiah yg terangguk angguk dan tersengguk sengguk mirip juga dengan cara terangguk angguk yahudi membaca kitab suci dan berwirid ditembok meratap tebing barat.
Mazhab shiah mazhab terawal pemecahan islam diujudkan oleh kaum munafik, bangsa yahudi dan bangsa parsi. Munafik dan yahudi memang memusuhi islam dan bangsa parsi tetap berdendam dengan islam kerana kerajaan silam mereka yg berusia ribuan tahun boleh dijatuhkan oleh kerajaan islam yg berusia puluhan tahun. Kaedah nya ialah mewujudkan perpecahan dari dalam.