Khamis, 17 Ogos 2017

PROJEK PEMBODOHAN MAHASISWA





FACE BOOK


akhir bulan Julai baru2 ni mahasiswa universiti awam seluruh negara dikumpulkan..
mereka terdiri daripada MPP dan juga rekrut baru untuk kepimpinan akan datang..dihantar ke USM Penang bagi ikut program bertopengkan kepimpinan mahasiswa & juga latihan persiapan Pilihanraya KAMPUS
sepanjang program mereka bukan bagi kepimpinan, tetapi proses pembodohan mahasiswa..mereka diajar dan disuruh menghasilkan seberapa banyak fake akaun dan menabur macam2 perkara yang menguntungkan UMNO/BN biar dengan apa kaedah sekalipun...
mereka juga meniupkan api kebencian sesama kaum..dan meletakkan supaya semua peserta membenci DAP semahunya..
Rafi Awg Kechik sebagai kepala program buat proses pembodohan ni...5 hari dihantar ke sana untuk mengula2kan mahasiswa..sebab tu program dalam USM ni kerjasama dengan NADI RAKYAT (cyber troopers UMNO BN)
ada yang berani nafi? sumber daripada peserta sendirilah...tak semua sokong set aspirasi yang akhirnya menjadi totok UMNO dan mudah digula2kan...ada juga yang mampu berfikir dengan matang...
malulah gunakan wang untuk pembangunan mahasiswa tapi buat projek bodoh2kan mahasiswa..



Muhammad Fadhlullah Ramadzan PAS bukan main berkawan dengan UMNO..tapi program mahasiswa di USM dibawah seliaan Nadi Rakyat (cyber troopers UMNO) bulan Julai baru ni, dalam group whatsapp mereka buat sesi menunjukkan PAS ini parti bodoh (isu akta 164)...memang tak buat secara terang2an..mereka gunakan medium lain dan minta para mahasiswa balik ke kampung untuk brainwash keluarga masing2 tentang kebodohan PAS...

SUMPAH KELAKAR!!
LikeShow more reactions
Reply
1
38 minsEdited
Manage
Izmil Amri Padan la gigih dok ajak org berdebat bagai.
LikeShow more reactions
Reply38 mins
Manage
Muhammad Fadhlullah Ramadzan group whatsapp dorg aktif...ke sana smua data diambil...alamat,email,FB,IG...semuanya lah...kah3!!!
LikeShow more reactions
Reply36 mins
Manage
Mohd Zahar Hrmm Rafi Awang Kechik ye..padan la dgn level dia tu hehe
LikeShow more reactions
Reply13 mins
Manage
Izzuddin Judin Rafi Awg Kechik ni igt anak muda senang diperbodohkan ka...hahhaha
LikeShow more reactions
Reply10 mins

------------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

Dah awangnya kecik, patut la!! kahkahkah