Selasa, 25 September 2018

NAJIB BEBAS BILA ANWAR JADI PM




TOK SHEIKH

JADI PIYEEM 

NAJIB BEBAS
Kahkahkah. Bisingg rakyatjelata bersorak najeb kena doplohlima tuduhannnn. Tapi pircayalahhh...perghcayalahhhh najeb akn trlepas dr jailll. Bila toksyeikh jadi piyemmmmm. Ada kawtimmmm woooooo. Tarak picayaaaa lu olang tunggguuuuu.kahkahkah.bahbi punya ahlulpolitikkk la.kahkah on MARI KITA ANALISA PAK SHEIKH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/24/18


----------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Sekoq lg ahli nujum pak TT..... kah kah kah Percayalah!

panglimo potaseh berkata...

Dah tentu Haji Najib akan di bebaskan bila Abam Nuar jadi PM .. kaki kepit oooo ..ketat Oooo ..gwa ulang k e t a t ..mulut berbuih cerita lain?

Awanama berkata...

Itu brader sudah kasi bunga bunga dia kata PKR indian nak buat macam MIC kah? Before that dia sudah kata any PM not sensitive on melayu and bumiputera not fit to be PeeeEEEMMM!

Sekarang kencing sikit sikit...bila masuk parliament kencing akan ada lebih sikit! So, kalau tak mau kena kencing basah teruk...tibai sama itu brader kat Port Dickson ler...itu pun tak boleh paham kah?