Isnin, 29 April 2019

BAHAYA MAT SONGEL









BAHAYA 

MAT SONGEL
Tak ada silap nya...1998 gua sudah nampak songel punya putar....depan depan wartawan tanya sama dia apa kata anda skandal liwat dan sex yang sedang dia hadapi waktu tuhhh sebelum kena sailang ngan Tun....? 
Apa songel jawab? ....saya pun ada maklumat yang ramai menteri menteri dan hierarchy ada sex skandal...
 kira macam gitu ler jawab songel !!!!#$#@!???? Tun sampai sekarang lanun-si bugis nak RCI BNM rugi 30 Billion pun tak cukup napas sampai pasangan 1st Couple Malaysia jatuh tersungkur pada Mei 2018.... Sebab tuh gua nampak songel boleh jadi lebih bahaya dari si lanun-bugis tuhhh...
mana tak tahun songel jadi DPM dah guna apparatus kerajaan macam mak bapak dia punya hambat adik si jemin...tuh baru kecik punya benda....silap amende nya.... DAP pun tahu Tun carry them well and they got rewarded but still the country comes first before individual whom only air liur basi jer dia offer....bongkok sana cium sini...cari geng kautim nak sailang mahathir....hhhmmmmm!?!?!?? 
on 
SILAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 10:25 PM

Jelas terdapat us




-------------------

3 ulasan:

BicaraPusakaKu berkata...

Sketsa Songel yang HR cerita makin lama makin jelas.👍

Awanama berkata...

Ah persetan aku tahu salah laku Mahathir disaat menjadi menteri paling lama dlm kerajaan umno dan kuasa Vito sebagai vitilnya ketika itu

Awanama berkata...

Tahun 97 ekonomi parah kerana mamat tu ikut cakap Amerika , asyik rujuk Keynesian teori, lagak pandai, melayu baru konon. Pakai sut Hugo Boss, Karya buku renaissance , hahaha ! Ideologi TT tak selari dgn dia. Lu socialist. Patut lah Lu bengang kat mat Hugo Boss tu.