Selasa, 9 April 2019

NIKMAT MEMBACA






NIKMAT MEMBACA

BUKAN MENGHAFAL
Kita libey galak bina istana dariphado beno kutohb khanah ..kita lobey suko Ikek porot untuk tampong sekor Ya Ampoon Rm500,000 sari daripada bagi subsidi buku ilmu Yg rege rm250 sebijik ..nasib baik buku TT 20 ringgee jo sobijik ..kah kah kah. 
on 
MULAKAN KEMBALI 
BUDAYA BAITUL HIKMAH
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 4/8/19

Al-h




----------------

1 ulasan:

Awanama berkata...

lu ketinggalan zaman lah tt. nak dpt ilmu sekarang ni bukan hanya melalui pembacaan. zaman sekarang nak dpt ilmu dan pencerahan yg ampuh adalah dgn cara audio dan visual, sebab tu youtube jadi trend; nak pencerahan politik org buka youtube, nak sebar propaganda pun melalui youtube, nak belajar buat nasik goreng, belajar mekap malah belajar melancap pun ada kat youtube tu. daripada bikin Khutub Khanah lebih baik bina Kulup Bana menggunakan medium audio dan visual.. kalau lu tak percaya lebih baik lu tanya ustaz tontowi; antara baca buku mona gersang atau rama-rama berterbangan mana lebih nikmat berbanding tonton video porn german pay per view. ada akai pakai laa, itu pun mau ajar ke?