Sabtu, 19 September 2020

BERSEDIA BANI MELAYU






BERSEDIA 

BANI MELAYU
perhatikan berita ni. dari The Star (media cukong).... memetik media propaganda china merah iaitu Global Times.. “US military cant win in South China Sea: Global Times editorial“ sebab tu aku nak cukong2 ni di siasat... ramai yg jadi ajen china merah! 
on
 AWAS -
 CHINA TIBAI CHINA
Publish | Delete | Spam
Ketua Pengarang
at 16:49

tre

2 ulasan:

Awanama berkata...

Saya rasa bukan the Star tapi banyak lagi...termasuk agensi kerajaan, sultan juga...di orang dah kena BGY dah...tapi kalau nak lawan balik, kena bijak, jangan main melalak kat blog ni je...kena kenalpasti siapa yg dah pau...belajar lah dari Sun Tzu the Art of War

Ramai Cina di Malaysia telah termakan racun propaganda PKC tentang motherland...mereka lawan balik tanpa sedar yg diorang jaga tu, Parti Komunis China, tu polong merah yang menyebabkan tumpahnya darah rakyat Cina yang berjuta-juta. Kekejaman mereka amat sukar dibayangi, kerakusan kuasa mereka amat ganas...

Engkau petik youtube China in Focus afalah disebabkan ia adalah hasil titik rakyak Cina yang tengah lawan balik...

Awanama berkata...

It would be good to have a strategy to the turn on the heat on the thestar...