Khamis, 18 Ogos 2022

KESIAN PADA NAJIB


KESIAN NAJIB 

SORANG DIRI

KENA CAMPAK 

KE BAWAH LORI

AMIN

KHALAS

KAH KAH KAH

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kemenangan milik barua barua Lee Kwan Yew dan proksi

Kemenangan pada Singapura dan Lee Kwan Yew bila barua nya dengan selamber ter senyum bodoh sambil mengaru gentel telo labuh yg tak gatal memberikan Pulau Batu Putih dan digadainya pada anak Lee Kwan Yew.

Dengan kemenangan barua LeeKwanYee @DAP sebagai proksi ini maka PRU nanti jangan terkejut barua barua Lee Kwan Yew dan proksi menguasai negara ini akan digadai Malaysia.

Hanya seorang Jho Low semua Melayu berjaya dibodohkan melalui barua DAP@LeeKwanYew. Betapa bodohnya bercakaran sesama Melayu angkara Jho Low seorang. Kes torwong dasar laut lansung barua barua pemimpin Melayu ini sunyi pekak dan buta tuli buat buat bodoh tak tau.

Kemenangan pada Jho Low dengan melesapkan wang berbillion ringgit terus bebas lesap, kemenangan pada CEO Astro berjaya memiliki banglo mewah puluhan jutaan hasil kerja lendir bersama Tim Lessner.

Kemenangan ini juga pada Zety dan Taufik Ayman anak penyamunnya kerana berjaya mencuri RM700 juta duit AMLA berbanding amount yang dipalsukan tandatangani Najib hanya berjumlah 34 juta...!! Hebat yang 700 juta buat buat buta tidak didakwa yang 34 juta ditandatangai secara palsu dibongkar habis habisan..!!

Bekas Perdana Menteri boleh ditogelkan semua termasuk akaun bank tetapi Zety dan Taufiq Ayman Jho Low Nik Faisa pula sebaliknya.

Mereka tak hebat sebenarnya cuma mereka nampak hebat kerana kartel mafia Kerala yang melindungi sebab itu mereka kelihatan nampak hebat dan kebal.

Begitu juha kemenangan pada Nik Faisal dan beratus pegawai kaum Cina bersekongkol di bank AmBank berjaya memalsukan dokuman dan tandatangan Najib sudah semestinya dengan habuan jutaan ringgit. Nothing is free in this world..!!

Kemenangan Nazlan ya cuba menipu dan perdaya mahkamah yang dia sendiri jadi hakim yang dia sendiri kantoikan dirinya bahawa OKT telah menubuhkan syarikat SRC semata mata mata untuk mencuri.

Apabila bukti terbaru terdedah, didapati Hakim itu sendiri yang meluluskan syarikat SRC atau berada bersama pihak yang meluluskan nya ketika berjawatan di Maybank.

Kemenangan pada Maha Fitnah jijik bila Najib jadi mangsa fitnah jijik kelian. Kemenangan pada anak cucu dan anak kroni seperti Nevin Tan anak taikun Cina Vincent Tan kroni Tun yang bebas lepas menanam ladang ganja dan berpuluh kilo ganja mampat tanpa didakwa dimahkamah.

Sekiranya kartel mafia Kerala ini melingkup PRU 15 nnti mka Zety Taufik Ayman Nik Faisal Jho Low Nazlan tak cukup tanah nak larikan diri...!!

KHALAS

Tanpa Nama berkata...

Kebebasan ko utk merompak harta negara sudah sampai penghujung nya..

Tanpa Nama berkata...

Ada khabar angin semua ini wayang kulit tim Najib untuk menghadap DYMM mendapat pengampunan kelak. Taktik sekarang adalah untuk mencipta persepsi bahawa Najib tak dapat penghakiman yang adil, dianiayi setengah pihak, tetapi dapat "sokongan rakyat" merayu kepada DYMM supaya beliau diampun. Tim peguam Najib yang amat berkaliber sekarang mustahil tak tahu segala taktik melengah kes dimahkamah tidak akan berjaya, malah niat sebenarnya supaya ternampak kegagalan. Ada logik tak teori ini?

Tanpa Nama berkata...

Tengok tu saja ja x nak pakai mask. Dengan harapan kena covid boleh minta tangguh

Tanpa Nama berkata...

Awat buat zalim kat najib....tak kan manusia masuk kabah kena tawaf kat sg buloh pulak...tapi orang orang tua cakap hukum karma ada...rasakan....kah kah kah