Khamis, 17 April 2014

HUDUD SEBAGAI SENJATA





KUALA TERENGGANU 15 April - Pas tidak akan mempedulikan bantahan sekutunya, Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan DAP sebaliknya akan tetap mengemukakan rang undang-undang persendirian di Dewan Rakyat bagi membolehkan...

KOTA BHARU 15 April - Kerajaan Pas Kelantan tidak akan tunduk dengan tentangan DAP terhadap usul rang undang-undang persendirian untuk melaksanakan hukum hudud di negeri ini. Timbalan Menteri Besar, Datuk...




 KOMENTAR TUKAR TIUB
hudud  ini sedang dijadikan senjata
untuk memecahkan pakatan rakyat
ini projek pevak dan belah
united malays national organisation

di pakistan sesudah jeneral zia
merampas kuasa pada thgun 1977
hudud telah dijadikan senjata
untuk menghalalkan kuasa tentera
hasilnya hingga hari ini pakistan
adalah negara gagal

hudud tidak membantu
melahirakan negara berkebajikan di pakistan

di berunai hudud diperkenalkan
hudud ini bertujuan 
untuk mempertahankan kuasa sultan
hudud berunai tidak ada
sangkut paut dengan islam
jauh sekali dengan keadilan

dunia tahu di mana 
anak beranak  sultan berpoya-poya
hudud bernuai ini adalah
satu  tipu helah kaum feudal
untuk terus berkuasa

sultan berunai anak beranak 
tinggal dilondon
negara kafir yang tidak mengamalkan hudud
tetapi menjalankan negara berkebajikan


SEBELUM BERHUDUD
TUMBANGKAN 
UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION 
----------

4 ulasan:

Awanama berkata...

Negara kafir berkebajikan juga mengalami defisit yg melampau

Awanama berkata...

Selangor xamal kan hudu pon xleh buat negeri kebajikan

Hanz Edison berkata...

tak payah la nk memburukkan hukum hudud yang dh ada dalam hadis dan quran. kalau iya pun anti kerajaan, jangan la sampai 'kerajaan' Tuhan pun nak dilawan

Awanama berkata...

PAS akan memberi semua kerusi parlimen dan DUN di semua negeri kecuali di Kelantan kepada UMNO dalam pilihanraya akan datang...kah kah kah.Jangan terkejut lepas ini kalau berlaku datu lagi perak di selangor..Bekas MY LORD dan Hard Rock care kavita kaur adalah satu kapal..Kalau nak kaya and ank suka suka stim dan entot maka pilhan kerjaan paling baik inlah gerombolan..kah kah kah...
Anyway,walaupun Non muslim tak kisah hukum dan undang undang hudud PAS,tapi yang akan bungkuskan PAS bukan non muslin tapi melayu sendiri..kah kah kah...Tengoklah nanti...
Zul Bisul tak da intergriti bila kutuk the jelutong king...kah kah kah.Jeluting king hidup dan membesarkan warisnya dan empayarnya secara jujur,,wang titik peluh,,men of the word..Kimak kerala pun mengaku tu..
Zul bisul akan mengalami lebih terul..ALLAH maha kuasa kata dia ..Kimak ni dah lupa .Berak kat umno masuk pas,muntah kat pas masuk PKR lepas tu kencingkan PKR jadi babas dan terus jilat perkasa,,kah kah kah
Species tak maruah diri dan intergriti profesion nak komen pasal King of Jelutong..Tuhan akan tuinjuk pada kimak ni azabnya..mungkin kimak ini akan hilang orang kesayanganya dengan cara begini baru dia tahu...
Tuhan bagi umur kepada kaki kaki gerombolan bukan kerna mereka jujur tetapi mahu mereka hidup dalam ketakutan dan keresah sepanjang hayat sehingga azab meeka tiba,,kaki kaki ini walaupun mewah tapi satiap saat dalam hidup mereka tidak tenteram dan ini akan membuatkan mereka mealkukan lebuh banyak jenayah dan mengingkari ilmu agama..dan mengumpul lebih banyk dosa..Peribahasa melayu,,sepandai pandai tupai melompat akhirnya tersangkut juga kat wayar letrik dan hangus..kah kah kah
Tak semestinya all muslin goes to heaven or all non muslims goes tohell