Khamis, 30 Oktober 2014

SENYUM PAGI INI




KAH KAH KAH

  • Peguam Bela Anwar Persoal Kewujudan Ky Jelly Dalam ...

    www.bernama.com/bernama/v5/newsindex.php?id...
    Translate this page
    Datuk Seri Gopal Sri RamPUTRAJAYA, 28 Okt (Bernama) -- Pasukan pembelaan dalamkes rayuan Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini mempersoal sama ada ...
  • Dari K-Y jelly hingga teori konspirasi - Malaysiakini

    www.malaysiakini.com/news/278757
    Translate this page
    Anwar berkata, beliau tidak boleh mendapat keadilan dalam kes ini," tambahnya. Hakim Suriyadi bertanya sama ada Anwar menyatakan bahawa dia tidak ...
  • Kedahkini: KES LIWAT 2 : PELINCIR KY-GEL DAN SELUAR ...

    pkrl.blogspot.com/.../kes-liwat-2-pelincir-ky-gel-dan-s...
    Translate this page
    2 days ago - RAYUAN TERAKHIR KES LIWAT ANWAR ... Dalam pemeriksaan balas, Saiful berkata, dia diminta oleh Anwar untuk memakai KY jelly pada ...
  • Kes liwat: Peguam bela Anwar persoal kewujudan KY Jelly ...

    www.themalaysiantimes.com.my/kes-liwat-peguam-be...
    Translate this page
    2 days ago - PUTRAJAYA, 28 Okt: Pasukan pembelaan dalam kes ray

  • KAH KAH KAH

    wat  de fak
    is guing on

    KAH KAH KAH


    --------

    5 ulasan:

    Awanama berkata...

    kartun mantap lah !!!!

    atok pun kuat ngentot jugak , kesian nenek dah gebeh pun kena sumbat...

    ha ha ha ha ha ha

    aikkk !!! atok macam mat mongol umur 80 tahun aje.

    kenapa ekkkk...???

    Awanama berkata...

    Memang kalu nak ikutkan penasaran, lojik dan akal siuman maka kes Sodomi 2 harus dibakulsampahkan sejak dari peringkat Mahkamah Tinggi lagi kerana liwat bermakna ada penetrasi, ada peninggalan sperma di jubur Saiful. Ini tak ada penetrasi kerana jubur Saiful tak robek dek zakarullah AI dan sisis air mani melainkan Male Y yang ada, tak tahu milik siapa pula.Kemudian tu Saiful buat hel, jumpa Najib, Pegawai Polis Kanan, Mumtaz Jaafar dan Edzam Lembu untuk apa melainkan menjadi 'accomplice' bagi satu perancangan jahat lagi jelek nak bungkamkan AI. Sudah jelas lagi terang tiada yang konkrit dan ketara adanya liwat melainkan satu perancangan (frame)atau konspirasi UMNO/Madey/Najib. Hakim bistari lagi arif jika masih tak nampak maka silap mata Muhamad Shafee begitu afdal.

    Awanama berkata...

    wat de fak.....
    kah..kah...kah.....

    Awanama berkata...

    kah kah kah
    terbaikkkk
    malaysia darul jubo lah pulok
    dah 3 hari baca paper kes jubo
    woittt
    ada chance naik harga minyak ni
    pasal semua tunggu keputusan lubang jibo sapa yg kena

    Awanama berkata...

    Ini semua akal daim zainudin konek 2 inchi