Selasa, 19 Mei 2015

ONLINE LAGI







PAS marah DAP tolak hudud sebab ia 

kehendak Allah, kata Hadi 

Image result for onlinePAS berhak menyuarakan kemarahannya terhadap rakan sekutunya DAP yang menolak hudud kerana ia diizinkan Allah, kata Presiden PAS Abdul Hadi Awang hari ini.
Katanya, sifat marah memang semula jadi ada pada manusia biasa dan ia menjadi tanggungjawab PAS kerana parti demokratik itu menentang pelaksanaan hukum Allah.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/pas-marah-dap-tolak-hudud-sebab-ia-kehendak-allah-kata-hadi#sthash.cKJWVgZ2.dpuf

KAH KAH KAH

woit
hang online lagi ke?
bila hang dapat number?
ada watapps tak?
FACE BOOK ada ke?
share share laaah
kah kah kah

APA PUNYA  TUUUR


----------------

7 ulasan:

Unknown berkata...

Gua sudah goyang bro takut2 tak jadi TPM...

Apa punya goyang...kah..kah.

Awanama berkata...

marah tu kan kerja setan? semakin hari semakin mengarut tuang guru ni. dah ler tuang kerja dpt gaji buta, tapi tak habis2 menipu dgn hudud dia.

hudud memanglah hukum Allah. tapi enakmen kanun jenayah syariah tu hudud pas. tak ada kena mengena dgn hudud Allah.

jual nama Allah. jual nama almarhum TGNA. jual nama DSAI.

barua, broker, tolol! LOL!

Arie_73 berkata...

PAS ni dh makin menakutkn...aku tngk dh takde ciri2 islam dlm perjuangan..dh lari dr..mungkin sbb RM dan kuasa...dlm pru14 diharap PAS kalah teruk....

Awanama berkata...

line baru telco baru
org lain tak dapat
khas utk hj hajah ustaz ular mak
kah kah kah
tak boleh share share dgn org lain
monopoli line supaya online
kalau semua bole Online
Punah rezeki sendiri buat ape...
kah kah kah
jgn berani nak kacau
periuk nasi ikang
kah kah kah
sistem baru yg tak dapat kesan
kah kah kah
woit cermin muka dulu
para ular mak
stopa spender mana
kah kah kah
lama membisu
kah kah kah

Awanama berkata...

stim pil kuda............
kah...kah....kah.....

Awanama berkata...

Wah ! Lu online sama ALLAH ? Itu hebat. Eh...boleh tolong kasi itu nombor talipon kah? Saya pun mahu online. Mahu minta nombor....aiya ...itu nombor 4D la......Nanti gua kena gua bagi sama lu la.....

MR. KAH berkata...

Sembahyanglah kamu TT. KAH KAH KAH apa punya KAH