Selasa, 28 Julai 2015

HEBAT BERGOLAH


3.85

BERGOLAK

Muhyiddin, 4 menteri terkeluar dalam rombakan Kabinet, kata sumber


Najib Razak akan mengadakan rombakan Kabinet minggu ini, menggugurkan 5 daripada 35 menteri termasuk timbalannya, Muhyiddin Yassin yang lantang mengkritik cara perdana menteri menguruskan hutang RM42 bilion syarikat milik negara, 1Malaysia Development Berhad (1MDB), kata sumber.
Sumber kerajaan berkata, selain Muhyiddin, 2 lagi menteri Umno termasuk Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah Shafie Apdal dan Menteri Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan  Hasan Malek akan digugurkan dalam rombakan Kabinet Najib – yang mendapatkan mandat sendiri selepas memenangi Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).
Naib presiden Umno paling popular dan Menteri Dalam Negeri  Ahmad Zahid Hamidi bakal dilantik menjadi timbalan perdana menteri baharu dan Timbalan Menteri Kewangan  Ahmad Maslan akan dijadikan menteri penuh.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/muhyiddin-4-menteri-terkeluar-dalam-rombakan-kabinet-kata-sumber#sthash.4XVaGUrI.dpuf


KAH KAH KAH
wow
memeranjatkan
kabinet baru
kabinet selamat
apa jadi dengan hasan malek
apa jadi dengan anak husssein onn
ini soheh kabinet 3.85 pointer

KAH KAH KAH

-------------

3 ulasan:

Awanama berkata...

Kita tunggu apakah Mahyudin akan bersama rakyat untuk memperthankan Malysia dari menjadi negara hantu.

Unknown berkata...

Jom masok pkr...tunggu apa lagi....masa ter baik ni..tapi kena lau taubat nasuha dulu..dah cakap dah jgn subahat dengan golongan munaqfikin x caya ...heheheh tauBat sebelum Terlambat......

Awanama berkata...

Muhyideen bukan toye

Tunggu lihat saja

Tanpa UMNO JOHOR apa lah UMNO Malaysia

Siapa tendang Siapa ; kita tengok saja