Khamis, 31 Disember 2015

JANGAN KUTUK AHMAD MASLAN





JANGAN KUTUK MASLAN
Cuba korg jgn kutuk maslan.. Serius bai.. Aku lebih rela ada pm mcm maslan dari najib.. 2 ekor ni xmampu nk selesaikan mslh rakyat. So sama je sape jdk pm. Tp maslan ni berani dan confident melontarkan idea walaupun xberapa 3.85.. Tp dia berani. Ada markah utk berani.. 

Najib diam menikus lari mnyorokkan diri cocok org lain suh jawabkan.. Itu lg sakit hati.. Oleh itu korg kene setuju paling tidak kita rasa terhibur disebalik kesusahan dan kesesatan yg nyata.. Siapa kt cn lg suka dgr ayat geliga maslan dari dgr pidato-rasa-nak-tampar-muka-najib angkat tangan on ADA KERJA LUMAYAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/31/15



----------

1 ulasan:

Awanama berkata...

cam tu kalo, kita kempen AHMAD MASLAN FOR PM???

bila anak Maslan jadi pm:

1. harga barangan akan turun
2. pelajar boleh masak kat kampus.
3. nak berniaga online boleh.
4. kakitangan awam boleh ada byk jwtn mcm ex org besar YAPEIM yg sapu semua jawatang dr ceo hingga ke tukang kebun? silap lak... sowi...
5. mahasiswai boleh dpt cgpa melangit. bygkan kalau taraf anak maslah boleh dpt 3.85...

TT, boleh beritau anak maslah ni graduate uni mana? nak tau juga. aku tak nak hantar anak2 belajar sana...

cukuplah satu anak maslah dlm Malaysia ni...