Rabu, 25 Januari 2017

MCA JELAS AJEN CHINA CHINA
INI BUKAN

ISU CHINA

INI ISU

MELAWAN

AGENDA NAJIB

JUAL NEGARA

PADA CHINA


'Hari ini beliau telah berubah...'

BENTONG - Menteri Pengangkutan,  Liow Tiong Lai hari ini, menyelar tindakan bekas perdana menteri Dr Mahathir Mohamad kerana memainkan sentimen perkauman dalam projek pembangunan oleh kerajaan.

Presiden MCA itu juga menyifatkan tindakan Dr Mahathir memperalatkan projek pembangunan Forest City di Iskandar Malaysia, Johor dan Landasan Kereta Api Pantai Timur (ECRL) bagi meraih sokongan sebagai 'situasi yang menyedihkan'.

"Saya kesal Dr Mahathir menjadikan isu ini menjadi isu perkauman terhadap China dan orang Cina. Kami hormat beliau sebagai seorang pemimpin namun hari ini dia telah berubah.

NAMPAK

JELAS MCA

INI AJEN

NEGARA CHINA

TAK MAHU

JADI CHINA

MALAYSIA

MAHU JADI

CHINA CHINA
----------------

2 ulasan:

Awanama berkata...

Cina China boleh kaya bilyon bilyon

Bukan budak bodoh tuh

Lahanat tuh tunggang BEWAK lahap bangke bangke

Dah Melayu gila dedak sampai benggap , apa nak buat

TUN jugak nak jaga Melayu

Alamak sibuk kira KARUNG

Awanama berkata...

sejak berzaman cina dok tabur dedak pada melayu, sejak berzaman cina dok bagi rasuah pada melayu, ada sapa bising, ada sapa heboh, setiap kali raya cina tabur angpau.... zaman mahathir pon sama saja, beza sekarang najiba mula jual segala...bukan setakat maruah diri, rumah, tanah, hak, segalanya kpd orang lain. apa nak jadi dgn anak cucu kita nie? kah kah kah sapa salah? yang bagi rasuah ker? atau yg terima ker? kah kah kah tangan memberi dicium begitu ada budaya purba kala kah kaj kah... jgn jadi anjingan lepas dapat tulang nak digigit pula tuan empunya tulang, itu yg cukong mnare kah kah kah selama ini cina aupport melayu..jgn lupa tgn memberi nafkah tu ya...selalu kiblat kan cukong dan angpau kah kah mamapoooosssss