Ahad, 13 Mei 2018

KEMPEN BERSIH MALAYSIA









Buat senarai Wanted TT. Tolong TT hasut semua RAKYAT untuk spy dan risik penyumbangleweng WANTED yang dah nak cuba lari dari Malaysia ikut jalan air, udara, tanah, lubang tikus dan jet Antonov. Tugas belum habis tak boleh dapat pengiktirafan dol. 
Kasi siap hasut semua RAKYAT sampai Sirul terkincit dan Prof. Kamaruzaman terkucil terkencing dalam seluar. Muka WANTED mesti diviralkan. Once PENGHASUT Always PENGHASUT. on TUKANG HASUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/11/18




-------------------

3 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Tolong gwa.. Kami TUMINATOR... kasi cuci pakaian kotor apa ada dalam partai Warisan ni.. Barulah kerajaan KERETA KEBAL ni berkarisma untuk tempoh 50 tahun dari skg... Terutama dusun dusun yg tak reti apa itu gelaran Wakil rakyat.yg baru masuk tu pun double 100 chek... .. Pls Tunminator. .prissslah.. Prissslah.... Hehhehehehe...be backlah.. Be backlah.. Kakakkakaka

Awanama berkata...

Please senarai wanted ada nama dgn gambar. Kena tangkap & dakwa di mahkamah dlm 100 hari ni.

En. Ahmad berkata...

Abam TT, di melaka derih aron jgn dilupakan