Jumaat, 14 Jun 2013

TUKAR TIUB PEMECAH BERITA




KAH KAH KAH
ini teh tarik dimana?
lepas teh
ada rokok keretek tak?
kah kah kah
PERSOALAN UNTUK KURUN INI
siapa ajak siapa minum teh?
kah kah kah


-----------

7 ulasan:

DIDI KOTA BELUD berkata...

Kalau dua dua membelakangi rakyat...dua dua kami terajang..kalau salah satu sanggup mati kerana rakyat.....seorang yang opposite tu kami flying kick.......SIAPA NAK ORDER GINCU......??????.......hahahhahhhhhaahhh

Awanama berkata...

kalau tengok gambar tu, haji najib dan haji anwar cuma sesama sedang angkat gelas tapi bukannya sedang memandang sesama sendiri.
sebaliknya daripada arah dan aras pandangan bijikmata kedua2 mereka menunjukkan kedua2 mereka sedang sesama memandang seseorang lain yg juga bersama2 duduk di hadapan mereka.
siapa orang ketiga ini?
org ke-3 inilah si tukang jemput.
org ke-3 inilah the 3rd force.
org ke-3 inilah ku li.

er salah ye tt? sebenarnya bekas presiden indon ye?

-average joe-
klakka-la.blogspot

Awanama berkata...

setakat kretek gudang garam, mat monggol tak pandang la Sham. dia belasah curut (bukan cuncurut) dari Cuba je. baru nampak jantan, dia kata.

hmm...time isap curut je la nampak jantan sket, time lain lagi macho kak Mah tu... kahkahkah....

gua personally tada hal pun tgk dorang ni melepak pekena teh tarik segelas dua.dah penat dengan tugas, ada apa hal nak bersembang la pon..tu masing2 jual saham kat wartawan je pon..tapi jgn langsung ada hati nak cerita pasal yuji, 2-2 gua bagi penampar jepun kang...try la tgk...

Awanama berkata...

Biasa la bhai..... lepas bertekak kat parlimen tak kan minum teh tarik satu meja pun tak bole? Aku pun selalu lepak ngan pesaing aku, kita org rebut satu awe bhaiii.

Unknown berkata...

ni pic lama... sudah setahun ker 2 tahun ???

mu berkata...

kami ada 3 kali
18, 25, 36... kesilapan barangkali..
no 25, elok letak pro-m nasional sahaja..

gamis mana? hahaha.. candu

Awanama berkata...

leer tak paham2
ini hal mamak punya pasal lah
ini semua pakai teori pak tt
musuh kpd musuh kamu adalah kwn kamu
betul ker???jgn kena tipu sudahlh...