Selasa, 9 Disember 2014

TUKANG JILAT





DARI SWEDEN
ALi Abdul Jalil  kini  sudah tidak lagi tertakluk di bawah undang-undang kerajaan UMNO dan Barisan Nasional serta Sultan.
“Aku tak tertakluk bawah undang undang bangs*t kerajaan UMNO dan sultan… Sini bukan Malaysia….kalo kat Malaysia polis dan mahkamah senang dijadikan anji*g kurap takda maruah..Tidak ada integriti,” tulisnya di dalam Facebook.
Ali yang melarikan diri ke Sweeden turut memberitahu bahawa Malaysia kini sedang menuju negara republik milik rakyat, dan turut menyatakan beliau akan menghasut lebih ramai lagi rakyat Malaysia.
“Kepada barua UMNO dan penjilat bont*t sultan, makin ramai rakyat Malaysia akan aku hasut untuk guling sultan Johor dan raja-raja Melayu…Malaysia sedang menuju Republik milik rakyat..hapuskan fasis dan rasis..Polis dan Mahkamah sudah tidak ada kredibiliti, sudah hilang kepercayaan rakyat,” ujar beliau lagi.


KAH KAH KAH

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah
woit
teruskan lagi
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

PADAN MUKA

-------------

11 ulasan:

Amuraria berkata...

kah kah kah ! ABU !

Awanama berkata...

Kita tengok berapa lama dia boleh bertahan disana. Short term memang nampak dia menang tapi long term akan ada mental depression. Benda ni makan dalam. Jangan lupa tulah Sultan.

Kenyataan yang gah dan bongkak akan memakannya.

DiSingapura ada penentang2 Lee Kuan Yew yang memfitnah beliau telah disaman dan dibicara dimahkamah. Ada yg cabut lari kenegara luar termasuk Malaysia. Kerajaan Singapura juga membatalkan passport mereka. Akhirnya mereka balik juga hantar tengkok.

Pasti mereka akan balik. Sabar kita tunggu.

Awanama berkata...

Melayu jati gaya Hang Jebat sudah bangun tidor seltelah ribu ribu tahun lelap mata.

Melayu Hang Jebat bangun cuba ubah Melayu Hang Bahalol.

Malaysia akan terus dinamik setanding Jepun dan bukan Papua New Guinea.

Awanama berkata...

1.siannnnn!!sorang lagi aparantis ko!!gelapla masa depan!!merempat hingga ketua!!
2.apa yang boleh dipelajari dari ko bhaii!!zerooooo!!dari akademik!politik apatah lagi ke hal-hal keagamaan!!tiada apa !!nampak sangat kebodohan ko!!
3.siannnnnnn!!!!!

Awanama berkata...

Hujan emas di negeri org .....baik negri sendiri. Mcm hisamrais merayu2 menangis2 nak balik negri sendiri.

Awanama berkata...

Tulah kepala bapak kau! Rasullullah takde tulah masakan manusia yg tak maksum ada kelebihan drp Baginda Rasul?

~ Biar mati adat kuno, jgn mati anak kandung..

Awanama berkata...

Itu saja yang di-tulis nya?

Jilat pungung sultan bukan-nya hasutan.
yang suka jilat, akan jilat.

Nak jadi-kan Malaysia sebagai Republik bukan-mudah ataupon perkara yang sangat susah dibuat.
Mintak MP buat cadangan untuk tukar Perlembagaan.Itu je.
Itu bukan-nya hasutan.
Itu ialah cadangan.

Yang nak makan Bah Kut Teh akan tambah sup dan makan.
Yang tak nak makan, tak akan makan.
Bukannya hasutan , itu namanya jemputan.


DD KAYBEE berkata...

Ini baru MELAYU.........MELAYU TULEN.......SYABAS.

Awanama berkata...

TT,

Please ask Ali to becareful of his personal security, even though it seems to be far away in Sweden. Who knows, his "friends" here may "arranged" for some international carma to bring him to some jungle for "teh-tarik" whether Ali likes it or not...kah...kah...kah...

Awanama berkata...

Sejarah telah membuktikan ada hang tuah dan hang jebat, tapi pada masa ini hanya ada hang bahalol saja.

Awanama berkata...

Pokok persoalnya siapa yang bersalah atau bangang di sini?

Perlu dirungkai mengapa ramai anak muda meluat dan mula melawan reji NGOK..jawapamya ego dan temberang NGOK yang anggap malaysia ini bapak dia punya..

Mengapa rakyat mengutuk tindakan soltan dan pemerintah..perkara ini perlu di siasat dulu oleh soltan dan pemerintah..

Semua ini adalh tindak susul dari tuan punya badan yang bergelar pemerintah dan soltan..beberapa tindakan dan perbuatan serta tutur kata mereka yang menyebabkan rakyat marah,,,

Bagaimana rakyat akan menghormati pemerintah yang rasuah, kaki minum, kaki rogol kanak kanak, kaki raba punggung peramugari,kaki kongkek amah, kaki kongkek minah microfon yang bergetah, minah momggol. ( tak kita kongkik badak gemuk dan jadikan bini orang bini sendiri),lidah belit, flip flop,kaki tido, kaki carut, penipu tipu election dan penguat kusa yang kaki jilat untuk pangkat, loyer buruk dan mahkamah korek, kore, kore and all, that.
.
And soltan melaka yang kaki kongkek kavita kaur,tonggang di hard rock cafe dan dengar cerita tergolek kerana mabuk di bukit tinggi...
So orang ini kalau tak buat apa yang mereka tak buat,,maka rakyat marhaen akan hormat mereka..kalau ko tak boleh makan babi , jangan larang akau..aku suka makan babi sebab babisedap...kalu ko tak percaya sembah patung atau salib, jangan sekat aku..aku dengan hidup ku,,ko dengan hidup ko..ko jangan paksa percayaan ko pada aku..
Aku hormat soltan malaka yang ori di KL tu..Raja rakyat itu