Sabtu, 14 November 2015

HAJI DAN HAJJAH TURUN KE AMERIKA









 HAJi & HAJJAH

TURUN

BERSHOPPiNG


Haji dan Hajjah turun bershopping

Katanya, rombongan Haji Jamil Khir terbabit turut bermain golf dan mengunjungi pusat beli-belah 'upscale outlet' barangan berjenama yang terletak di Washington DC sebanyak 4 kali.

Haji Jamil Khir's lack of explanation on the allegations has raised several questions. He did not shed light on his entourage's visit to the Leesburg Corner Premium Outlet for four days

 - See more at: http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/we-wont-say-sorry-to-jamil-khir-over-us-trip-allegation-says-anti-graft-gro#sthash.zfSJfL9E.dpuf







KAH KAH KAH
woit
hang ingat apa
tok lebai tak ada taste
hang ingat apa
mak aji tak ada taste
kah kah kah
semua kerana allah
semua kerana agama
semua kerana bangsa
kah kah kah

TiPU LAGi
------------

5 ulasan:

Awanama berkata...

Kaya Ber gaya itu adalah kawanan SETAN SETAN dan BON BON

Kalau dah masok GENG MAT BAHALOL semua nya HALAL bah..........

Duit Rakyat Duit Yatim itu kan DUIT dan apa apa BILYON BILYON itu tuk GENG BAHALOL kan

Melayu saja Bahalol

Kepala Otak !!!!!!!!!!!

Awanama berkata...

Kah kah kah.. lagi tinggi level haji dan hajah, lagi tinggi taste!! Lagi tinggi darjat, lagi tinggi skill mencuri... insyaAllah semua kerana Allah. Main golf pun kerana Allah, yg penting hati mesti bersih, suci dan mulus. Yg penting ketuanan melayu tak hilang. Yg penting melayu berkuasa. Kah kah kah pegi mampus laa makcik felda.

Awanama berkata...

Dulu mamat ni juga tibai duit zakat rm 2 juta buat banglo. Sial betul tak habis2 menteri untuk agama, bangsa dan tanah air rembat duit melayu.kah...kah...kah...

Awanama berkata...

Bila lg hadi tuan presideng nak join ni..

panglimo potaseh berkata...

Dah alang-alang guno duit haram .. selain shopping di kodai yahudi .. poie lah tengok tarian bogel dan ngentot pelacur minah amirika dongan somahu-mahunyo .. minum-minim sekali .. takdo hal punyo .. mesen cuci doso kan ado.