Jumaat, 8 Januari 2021

BODOH PENYAKIT TAK BERJANGKIT

 



BODOH 

BUKAN VIRUS

Syed Alwi Aljufri commented on 

"PEMIMPIN MELAYU 

BIJAK BISTARI"

Adoi tak ada ke yang bijak pandai dari kalangan puak-puak Umno ni untuk membuat press conference?? Muka dah lah tak berapa handsome,,perangai buruk pulak tu ‼️ Standard sama macam pakcik-pakcik di warong kopi ‼️

1 ulasan:

Awanama berkata...

tak betul, TT. Di Malaysia, bodoh adalah virus yang kuat merebak. Kau tengok Pakatan Harapan dibawah pimpinan Anwar. Ramai yang masih bodoh, sokong Amwar secara membuta-tuli untuk jadi perdana menteri, sementara ramai antaranya tau Anwar tak cerdik, tak layak jadi PM