Jumaat, 8 Januari 2021

HABIS KENA PENGGAL

 



HABIS KENA

PENGGAL INGKAR 

NASEHAT ORANG TUA

Unknown commented on 

"KERAJAAN KACAU MACAU"

Yiddin boleh tahan sampai habis penggal atau habis nak kena penggal....soalan nih begitu tidak stable sebagaimana Yiddin jugak tidak stabil which in the english gentlemens` words would say damn if you do damn if you don`t...akibat hanya ada sedikit lebih cerdik dari bosskau yang dulu sailang dia dari kerusi DPM dan dungUMNO dan lebih sedikit pandai berbanding si songel yang 20 lebih tahun project PM tak habis lagi... 


Ni padah nya kalau tak reti dengar nasihat orang tua...lagi nasihat dari orang yang dah dekat satu abad pengalaman pun tak boleh nak dengar Yiddin, Najib, Zahid, Anwar, Hadi, pool together and their brains are not even half the faculty of a Dr Mahathir...18 hours day of work and very pragmatic...everybody has their say but his words are the ultimate.



1 ulasan:

Awanama berkata...

Tak juga. Batal railway. Itu bagus.Kuonming-bangkok-singapore. Sailang itu PRC.pivot asia.Pelaq red chukong. Bagi sokongan kawan kawan cina tanah melayu yg baik dan kacak pertahan ibu pertiwi..mulai hari ini fasis mainland sana kita panggil red chukong.