Jumaat, 12 Februari 2016

USTAZ TAK LEBONG







BERITA

MACAM INI

AMAT SUSAH 

BANI MELAYU

NAK FAHAM

URTV & MASTIKA

TIDAK LAPOR 

USTAZ AZAHAR

TAK LEBONG
















Gravitational waves announcement: Scientists confirm detection of ripples in spacetime

Gravitational ripples in the fabric of spacetime, first predicted by Albert Einstein 100 years ago, have now been detected by scientists who believe the discovery opens new vistas into the “dark” side of the Universe.
Physicists around the world confirmed they had detected unambiguous signals of gravitational waves emanating from the collision of two massive black holes 1.3 billion light years away in deep space.
As the two black holes spiralled together in a violent collision that was over in 20 thousandths of a second, immense amounts of matter - equivalent to the mass of three suns - were instantly converted into energy.
This sent shock waves travelling through space for 1.3 billion years until they were picked up by gravitational-wave instruments on Earth on 14 September last year.





-----------

6 ulasan:

Awanama berkata...

Ustad tak cukup ilmu nak kaji bintang di angkasa. Jadi dia beraleh mendalami kajian bintang porno di Jerman. Tak perlu guna teleskop, cuma guna tangan saja. Tapi perlu ingat, di angkasa sana ada black hole. Di Jerman pun ada black hole. Juga ada arse hole.

panglimo potaseh berkata...

Uztaz pun tak faham .. Bani melayu malas nak faham .. ustaz dah royak, mengkaji dan menganalisis biar orang kapir laknat makan babi yang buat .. kita yang islam ni doa dan duduk ontok-ontok, nanti salah kaji boleh jatuh kapir plak.

Awanama berkata...

Kita melayu tak kaji astro physic . Tak paham tu.
Yang tahu ialah TV Astro
Tapi kita Melayu cukup fasih dalam bidang Sodo mee dan bidang entot tanpa kondom
Manalah ada kita orang melayu dengar ucapan dari Fofessor Michio Kaku.
aiya, terdengar "Black Hole" batang selaras dah...kakakaka

Awanama berkata...

KAHKAHKAH..
Ko silap TT..ko silap..
Ustaz siku lutut dah lama buat kajian pasal black hole nii..
Kajian di buat kat german..
Kajian berkenaan ass hole..
KAHKAHKAH..

Awanama berkata...

berita macam ini memang susah untuk orang melayu faham tapi kalau bagi tahu dia nenek kebayan bagi rosmah rm42 beliyon, dia senang faham

Awanama berkata...

Di negara kita ni, bukannya otak rakyatnya maju lagi TT ooi... ostat ka haper ke.. sumernya level melancap lagi..

Dari Perlis hingga ke Sabah...otak kumpulan pengurusan, bangsawan, raja2, agamawan malah ahli politik masih di tahap zaman Firaun purbakala lagi. Apatah lagi rakyat bawahan..

Nama saja belajar universiti bagai..tapi mentaliti Islamnya masih di tahap sampah dan tahi lagi.. sumer lojik makcik felda masih segar dlm kepala. 1+5=8. 13-1=20. Nak hairan kat mananyer??

Kalo yg paham fizik lebih2 ni.. dah level khurafat dah ni.. jadi kapir ooi.. kahkahkah masalah kentut ngan ambil wuduk pun.. x leh selesai2 lagi..ni dah tahun 2016 dah ni..